bugün

suriyeli olarak türkleri istemiyoruz

6. yılın sonunda bağıra bağıra beyan ettiğimiz, belki de en doğal hakkımız.

biz savaştan, bombadan, ölümden, acıdan kaçıp bu gül memlekete geldiğimizde halkın belirli bir kısmı bizi düşmancasına dışlamıştı. sonraları bu kişilere cehapeli dendiğini öğrendik. o günlerde yaralarımızı sarmaktan, acımızı yaşamaktan bu sözde misafirperver özde cani kişilere karşı duramadık. çünkü evimiz, barkımız, belki karılarımız kızlarımız yokolmuştu bizden alınmıştı ama hakkını yemeyelim o zaman cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve onu sevenler bize sahip çıktı bize kol kanat gerdiler. ben halkım adına onlara buradan teşekkürü borç bilirim.

işte zurnanın zartt dediği yer bundan sonra başladı. birtakım laik çevrelerin üzerimize oynadığı oyunlar, yaptığı manüpülatif hareketler bitmek tükenmek bilmedi. biz sustuk misafiriz diye. artık susmaya ne takatimiz ne mecalimiz kaldı. artık akapelisi cehapelisi bizden nefret eder duruma geldi. halbuki misafirlikten başka hiçbir şey yapmamıştık. yazıklar olsun.

dediğim gibi 6. yılın sonunda burası artık bizim vatanımız evimiz ocağımız ve biz bir kere daha vatanımızı terk etmeyeceğiz. biz türkiyeden ayrılmayacağız. en azından şimdilik isteğimiz bize izmir'in verilmesi. sayın cumhurbaşkanımızın da izniyle biz uyy güzelim izmiri içinde hatunlarla beraber istiyoruz. oy yerim am göt meme. orada hatunlardan başka hiçbir türk istemiyoruz!

isteğimizin anlayışla karşılanacağından eminiz.

teşekkürler.

haydi yallah avrupaya!