bugün

cok buyuk bir kriz geliyor

kriz gelmemeştir diyenler için bugünkü doların 1.71 avronun 2.14 olmasını söyler ve kendi takkelerini* önlerine alıp düşünmeleri yeterli olacaktır.parsel parsel satılıyoruzdur,ekonomimizin ağzına sıçılıyordur,satın alma gücümüz vergileri yükselterek en aza indirilmeye çalışılıyordur.bunun ne kadar kötü bir yol olduğunu ilk sınıtaki bir iktisat öğrencisi bile söyleyebilir.
para vardır dışarda bir yerde akıcak yeri bekliyordur,türkiye bunun için en uygun yerdir.* diye diye saf insanlarımızı uyutmuşlardır.ama hala bizde bir tık yoktur.elimiz bile kıpırdatmamaktayızdır.zamanında aslanlar gibi çıktılar kasa fırlattılar,al ulan işte boş kasa sok ne tarafına sokarsan diye..
bunu televizyonlardan gören halkımız tepki vermeye başladı.seçim oldu ve %1.5..
ama şimdi kimselerden bir tepki yoktur.aaa neden çünkü kriz yoktur.

farkına varalım artık bunlar kendi ideolojilerini bile yürütememektedir.çok sevdikleri o dinci yönlerinde bile ab nin isteğini yapmak için cuma fetvalarından söylenen sözleri bile kaldırttılar.neymiş hristiyanalrın kanına dokunuyormuş.

bırakın ağalar,bırakın beyler kendinize gelin bu ülkede büyük hemde çok büyük bir kriz var.ekonomik olanı da var siyasi olanı da var.

varın gerisini siz düşünün...