bugün

gearbest com

elektronik sigara satışı sebebiyle sigaracılar ve akp tarafından engellenmiş sitedir. muhtemelen e sigara ilanları türkiye'ye kapatılacak ve site tekrar açılacaktır fasttech ve aliexpress'in de aynı şekilde erişime kapatılması yakındır.

çünkü sigara kullanımının %50yi aştığı ülkede sigaradan gelen vergi geliri olmazsa; siyasetçi çomarlar ve inşaatçı akrabaları nargile boy oğullarının bmw mercedes paralarını ödeyemez, süper lüks dairelerde düzenledikleri periscope'tan naklen seks partilerini ve ultra lüks tatillerini karşılayamaz.
çünkü sigara kullanımının %50yi aştığı ülkede çok daha cep dostu ve zararsız olan elektronik sigara kullanımının artışı sigara firmalarının kabusu olur.

gearbeste iyi dersiniz kötü dersiniz. benim şahsen bir ürünüm geri döndü o da bir e sigaraydı ama bunun dışında e sigara dahil aldığım her ürün bir şekilde elime ulaştı. ürün çeşitliliğinin geniş olması ve uygun olmasıyla da hayat kurtarıyordu. bu sebeple tercih sebebimdi ki minik bir meblağ ile paketi sigortalatınca da para iadesini garantiliyorsunuz. çok da tatava yapıp bok atmaya gerek yok. bak, gün geliyor yüzüne bakmadığın o siteyi kapatıp alternatifini de elinden alıyorlar.

işin ironik tarafı da bu çomarların da elektronik sigara kullanıyor olması. artık 30 dolarlık pico'ların sahtelerini pasajlardan 400-500 tlye alırlar derdim ama onların zaten para sorunu yok. nasıl olsa milletin parasını yiyorlar. 1000 tl de olsa yine alırlar.