bugün

rüya sonlarının dizi sonu gibi olması

herkesin başına gelebilecek bi şeydir. *
şimdi efenim zor günler geçiriyorsunuzdur, sevgilinizden ayrılmışsınızdır, kafanız onunla doludur, oh iyi ettim bu onu hakediyordu, ama o da hiç aramadı bir daha, neden aramadı, gerçekten sevmiyor muydu ki, yok sevmese evlenme teklif etmezdi, ama neden aramadı o zaman, çok iyi rol yapıyordu demek ki falan filan böyyyleee bi psikopatlaşmışsınızdır. sora bu psikopat düşünceler döner rüya olarak karşınıza çıkar. ayrıldığınız sevgilinizle ilgili rüyalar görürsünüz. olaylar gelişir rüyada da. ne yaşadıysanız tekrar yaşarsınız.
- ben senle yapamam berkcan seni mutlu edemem sen bana fazla mükemmel kaçıyorsun!" (burda hatasını kabul etmeyen kendini bi poohk sanan sevgiliyi iğneleme vardı tabi.)
- tamam sen kararını vermişsin aynı klişeler daha iyisini hakediyorsun falan filan tamam yapçak bişi yok.(bak gene yiğitliğine pohhk sürdürmüyor mübarek klişeymiş pehhh..... klişene s.çim)
bu konuşma rüya da tekrar yaşanır.
ayrıldıktan soraki sancılı süreç yaşanır. yaşanır... sora telefon çalar veee arayan eski sevgiliniz.
açıp açmama ikilemini de yaşarsınız rüyada.laaaaaağğğn ne bakıp duruyorsun telefona açsana reklam gircek rüya bitçek. diye düşünmüosunuz tabi.
neyse sonunda açmaya karar verirsiniz "du bakalım ne dicek mükemmel adam" deyü.
-merhaba nasılsın?
-iyiyim sen nasılsın?
-iyiyim şey dicektim..............ve biter rüya biter ühü mühü ney dicekti ki? sevgili sözlükçü arkadaşlarım işte en heycanlı yerde bitti rüya. dizi gibin. hep böyle olmuyor mu? bi dahaki rüyada garanti değil ki devam etsin pehh.