bugün

babayla yaşanan unutulmaz anılar

10-11 yaşlarındayım. okuldan eve, evden okula, arada mahalleye inip arkadaşlarla top, taso, futbolcu kartları falan filan oyunlar oynardık tabi. mahallemize dadanan bir tane sağlık sorunları olan bizden 2 3 yaş büyük kekeme bir tane deli vardı. daha doğrusu deli diye biz diyorduk çünkü her defasında yanımıza gelip bizi tek sıra haline sokardı arkadaşlarıyla birlikte tokatlardı. hiç de sesimizi çıkarmazdık, korkardık. bir keresinde top oynuyoruz. babam da bana yeni top almış. ilk defa oynuyorum o topla. neyse bu deli gene arkadaşlarıyla geldi bizim sokağa. bizim oyunu böldü ve topu aldı.

+bbbbubuubu tttttoootooop kkikikikiiimin ?
- benim

dediğim an direk aldı topu, o kadar hızla vurdu ki top yandaki inşatın üstünden ebesinin nikahına gitti. ben sinirlendim bunu bir ittim. o an aklımdan ne geçiyorsa. bunlar beni bir dövdü. 2 kişi ağzımı burnumu dağıttılar. lan 10-11 yaşlarındayım. şimdiki nesil benim yaşımda şiddet görmüyor. benim bi bıçaklanmadığım kaldı. neyse tabi eve gittim annem gördü halimi noldu gene o serseri mi dövdü seni dedi. bende evet dedim. ama önlem de alamıyoruz ki annem daha önce gitti annesiyle konuştu. o da engelliyemiyormuş çocuğu. neyse akşam babam geldi gördü beni. ne oldu dedi anlattım hepsini. sürekli gelip bizi dövdüğünü falan. sonrasında 1 hafta falan geçti sessiz sakin zaten hiç sokağa çıkamıştım o dayaktan sonra okuldan eve evden okula. bir gün okuldan dönerken. bu deli ve 2 arkadaşı beni gördü. çok korktum 1 hafta aradan sonra ilk defa karşılaştık. görmemiş gibi yaptım yolun karşısına geçtim. bunlarda geçti önümü kestiler. arkadaşlar bunlar beni bir dövdü. aynı yeşilçam filmlerindeki gibiydi. deli bana bir vuruyor diğer arkadaşına atıyor, o bana bi vuruyor öteki çocuğa atıyordu. artık dayanamadım yere düştüm. bir allahın kulu da engel olur dimi ? amk sanki afrikada yaşıyoruz. güçsüzün öldüğü, güçlünün yaşadığı yabani ortam sanki amk mahallesi. neyse konu dağılmasın. beyler yere düştüm. sonra yere bakıyordum. burnum kanıyordu onu fark ettim. ağlıyordum bir yandan da. sonra bir şey oldu. hiç aklımdan çıkmayan bir ses. küüüüüüüütttt diye ama kepenk şangır şungur ediyordu. kafamı kaldırıp bir baktım. delinin arkadaşı kepenklere yapışmış. kafamı bir çevirdim. babam bu deliyi tutmuş nasıl tokatlıyor. görselli anlatayım.
görsel

şu giften gram farkı yok. öteki çocuk zaten o ikisini görünce direk topuk. babamı görseniz gözümde süper kahraman o an. yani en kral marvel karakteri gelsin. babamın yanında dursun sen kimsin amk derim. sonra bu deliyi tuttu beni de aldı yanına direk babasına götürdük. bir de orada babası dövdü bunu. sonra babam bana dondurma aldı. gezdik az hemen eve gitmedik. o günden sonra o deli bir daha bana hiç takılmadı.