bugün

e sigara

sigaranın elektronikleşmiş halidir.

bir arkadaştan aldım ve 4 gün süre ile deneme fırsatım oldu bu aleti. Öncelikle sigara bağımlısı olmayan ama sigara içmekten keyif alan bir bireyim. Yani ara ara dönemlerim olur sigara içerim ara ara dönemlerim olur 1 yıl bırakırım, 3 ay bırakırım. Şu an da 3 aydır sigara içmiyorum ve yine canımın kahve arası keyif yapmak için sigara içme bahanesi arama zamanlarından birindeyim. bir arkadaştan elektronik sigara alıp içimdeki ateşi söndürebilecek mi bakalım diyerek kullanmaya başladım. Öyle likitti, yok atomiserdi pek anlamam ben. e sigaranın ne marka olduğundan bile haberim yok.

Kullandığım likit poissonlikit orman meyveleri, doldurduk başladık, ilk içimde o ciğere vuruş filan çok tatmin etti beni, hoş kokusu filan nargile edasında kokuyor ve çıkan dumanda insanın kafasını bile kaybettirecek şekilde çıkıyor. Bence çok fazla abartı şeklinde çıkıyor dumanı. Sigara içiyormuş hissi verdirmedi bana. işte böyle sürüp gitti ve 4 günün sonunda arkadaşa e sigarayı geri verdim. Çünkü sigara içerken ki olan balgam bıraktığım sürece yoktu ama bunu içince tekrar geri geldi. Bildiğin boğazımda balgam var ve bu içmediğim 2. günü yinede şu an da rahatsız edecek kadar balgamı atmaya çalışıyor vücudum. Bir diğeri de ciğer ağrısı, hafiften ufak vuruşlar yaparak ciğerimi rahatsız etti içtiğim günlerde, sigara içmediğim günlerin aksine vücudum daha yorgun daha isteksizdi hayata. boğazımda balgamdan başka zahatsız eden kılcak bir şeyler de var.

Sonuç olarak deneyimimle eğer sigaraya içmeyen ve sırf özentisi için e sigara kullanmak isteyenler var ise kesinlikle önermiyor ve tavsiye etmiyorum. Zararı vardır yoktur bilmem ama vucut sigara içilen zaman ki tepkilerini vermese de onun verdiği tepkilerden bir ya da bir kaçını muhakkak veriyor ve bu da sizi rahatsız etmesine yetiyor. Eğer sigara içenseniz ve e sigara ile sigaradan kurtulmak istiyorsanız, evet geçin ama bir gün e- sigarayı da bırakmak zorunda olduğunuzun bilincinde için.
güncel Önemli Başlıklar