bugün

serkan inci nin inci ve uludağ sözlük açıklaması

Bu adamın açıklamalarından artık gına geldi. Her olayda Serkan inci, her durumda Serkan inci'den bir ufak söz, baydı. ilber Ortaylı bu kadar konuşmuyor.
Beni rahatsız eden mesele buydu.

Hah gelelim diğer eleştirilere.
Bakınız, bu insan kurucusu olduğu interaktif bir mecrayı yönetiyor. inovasyon ile geliştirdiği sözlüğünü gelir kapısı, kazanç kaynağı olarak görüyor. Ki sonuna kadar da haklı. Emek varsa ekmek de olmalı. Peki, bu sosyal mecralar Nasıl para kazandırıyor? Serkan inci'nin de söylediği gibi Reklamlarla. Bağımsız bir işletmeci de reklamın nereden geldiğine bakmaz. Eğer rahatsız edici ve suç oluşturan bir konusu yoksa bunu istediği gibi yayınlayabilir. ister akepe, ister mehape, ister tam bağımsız Şikago lümpenleri partisinden gelmiş olsun, yadırgama ve yargılamaya mahal vermeden o reklamı sitesinde yayınlamakta özgürdür. Beğenmediniz diyelim, öyleyse tepki gösterip sosyal medyadan takibi bırakırsınız. Hepsi bu. Çünkü şahıs, sahibi yahut büyük ortağı olduğu bir şirket/firma/organ ile ilgili kararları istediği gibi almakta serbesttir.

Aktroll meselesi ise tam saçmalık. Buna yorum yapmak bile gereksiz. Hani aktroll. Bakınız he/she değil, it zamiri ile konuşuyorum, bunları dikkate almaya bile değmez. Fakat bu troll vatandaşları direkt Serkan inci mi yönetiyor yoksa akepe siber merkezi mi koordine ediyor bilemiyorum. Muamma olan konularda kesin bir şekilde konuşulmaz. Bakalım, ileride olacakları birlikte görelim.

Edit: neden bu kadar eksilendigini anlamıyorum. Buyurun siz de interaktif sözlük açın, inci sözlük seviyesine getirin. Cehape'den, komunist parti'den reklam alın.
Ya sabır. Millet iyice cins olmaya başladı.
Hayır, kimseyi savunmamışım, hiçbir görüş bildirmemişim. Objektif bir açıklama var. Adam eksiliyor,
Serkan inci'yi günahım kadar sevmem. Şu herif yüzünden linç ediliyoruz ya asıl komedi olan da bu.