bugün

16 nisan 2017 anayasa değişikliği referandumu

herkesin söylediği şeyi biz de tekrarlayalım- bahsi geçen bilinen ( ve bilinmeyen) şaibe taktikleri olmasaydı, hayır çıkacaktı.

evet , hayırlı falan olmaz. mühürsüz seçim pusulasının kabul edilmesi ne demektir amk? seçim günü , yeri, pusulası, sandığı, zaten sadece o mühür için var !!! o mühür olmayacaksa, ki o mühürdür seçim gününü " seçim günü "yapan" şey, internet üzerinden bi sayfa açarsın, herkes kimlik numarasını yazar, bi hafta da süre verirsin, herkes evinden oy verir...

ama o zaman sen bi gece vakti,herkes uyurken, evdeki herkesin kimliklerini toplarsın, onların haberi olmadan, ev ahalisi adına, onların kimlik numaralarını girerek, evet- ya da hayır oyu verirsin. o mühür, o seçim sandığı, o okul, o seçim gözetmenleri olmadan. ertesi sabah onlar kalkarlar,oy vermek isterler, ekranda " sizin oyunuzu zaten kaydettik, iki kere oy veremezsiniz !" yazar !

o mühür, senin şahıs olarak, 3 boyutlu bi şekilde oraya gittiğinin, seçim gözetmenlerinin seni şahıs olarak gördüğünün kanıtı olan bir mühürdür.

ysk nın mühre dikkat etmek için kurulmuş bir kurum olduğu açıktır.bunun için kurulmuş bir kurumun bu mührü hiçe sayması, seni soyanlara karşı çağırdığın polisin soygunculara yardım edip soygundan pay kapmaya çalışması gibi bir şeydir.

16 nisan seçimi şaibeli bir seçim olarak tarihe geçecektir.