bugün

16 nisan 2017 referandum tahminleri

55 'e 45 hayir alir bu maci.

ysk guvensizlik nedeni ile sizlanan bir tip gordum. bir basamak yukarda.

gec ysk yi. kendine guveneceksin

oy verdigin sandikda sandiklar acildiginda, oylar tasnif edilirken ve sayilirken orada duracaksin. islak imzali tutanagin hazirlamisinai sahitlik edeceksin. islak imzali tutanagin bir fotosunu cekeceksin. bu surecte bir sikintili durum gordunde yetkililere ve parti gozlemcilerine baro avukatlarina haber vereceksin.

islak imzali tutanagi oy ve otesinin t3 uygulamasini indirip burdan yukleyebilirsin. allah ne verdi ise olan azminle sosyal medya hesaplarindan paylasabilirsin. yaklasin 150 bin sandiktan birinin halletmis oldun.

saat 17:30 dan sonra trt ve anadolu ajansininin kuvvetle muhtemel buram buram maniplasyan kokacak sonuc haberlerini sallamayacaksin.

chp cok fazla duyurmayi basaramadi. sureci paralel cift hat uzerinden kontrol eden bir mekanizma kurdular.

sandik baslarindaki gorevliler sonuclari sistem girecekler. islak imzali tutanaklari sisteme yukleyecekler. (upload). paralel olarak 2 dakkada birr ysk sisteminden sandik sandik alinan sonuclar chp nin sistemine yuklenecek.

kendi sonuclari ile ysk dan gelen sonuclarda bir fark olduginda sistem haci bu sandikta bir sakat durum var diyecek.

kurulan mekanizma guzel.
herkez oy kullandigi sandiga sahip ciksin. oyunu kurdda kusa cakala yedirmesi. partilerde ucra yerlerde oylari kurda kusa cakallara yedirmesinler.

oy namustur.kendine guven. oyunu ve namusunu koru.

hersey guzel olacak. hersey hayirli olacak

efendiler yarin cumhuriyet icin hayir diyecegiz

yasasin cumhuriyet!