bugün

hakan şükür ün nikahı

Daha önce yaşadığım şehirde Fem dershanesinden başka bir özel eğitim kurumu yoktu. Yan komşumuz vardı ve üç kızı vardı. Liseye hazırlık döneminde ben dershaneye gitmedim. Herhangi bir cemaate bağlılık istemediğim için gitmedim yani. O komşumuz da kızlarının iyi liselerde okumaları için dershaneye gönderdi kızlarını. Bu komşumuz polisti ve bu yaşanan olaylar 7 sene önceydi. Olaydan günümüze doğru dönelim:

Şu anda o polisin açığa alındığını öğrendim. Kızlarının üçü de üniversite okuyor. Bu kızların cemaate bağlantıları yoktu; evlerine girip çıkmışlıkları yoktu. Polis abimizin de cemaat ile herhangi bir bağlantısı yoktu. Tek suçu Fem dershanesinden başka bir dershane olmayan bir ilçede yaşıyor olmasıydı.

Şimdi bu kadar ince ince araştırıp bu suçsuz insanları görevden alıyorsunuz. Kendi açıklamalarınız da var. Özledik artık hocam bitsin bu hasret diyen ben miydim? Yazık ettiniz; suçlu olmayan çok kişiyi harcadınız. Bu dünyada rahat yaşıyorsunuz. Bakalım öldükten sonra, mahşer günü hakkına girdiğiniz bu insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz?