bugün

samsung galaxy s5

Bende var. Bu entry i de ondan giriyorum. Telefonla statü yarıştıran veletler gibi diiliz biz. Haaa paramız da var, fakir de diiliz allaha şükür.

Bu telefon içine sd kartı konulabilen son samsung imiş. Fiyatı da aldığım zaman resmen son modellerin neredeyse yarı fiyatıydı. Bizim Klaus var Mediamarkt ta, iyi çocuktur, Almanya burası, dedim olm iki ay sonra başka telefon almak gerekecekse parasını verelim daha yeni modelini alalım. Adam Freak tipin tekidir geceleri kız arkadaşı yerine tablet pc ciyle yatağa girdiğini düşünüyorum ben onun.
Ben bunu diyince paganviodio seni tanırız sen ziktiret milleti bu telefon diğerlerinin yaptığı herşeyi yapıyo ve akü olayı da sonraki modellerden bile daha iyi dedi.

Harbiden de çok ucuz bi fiyata aldım o zaman bunu ben. Bi seneden fazla oluyo.

Gerçekten çok iyi bi telefonmuş, mobil telefon olayında akü çok önemli - telefonu "mobil - taşınabilir" yapan şey zaten akü. Aküsü hemen biten çok şık telefonları "mobil "diye satmamalılar.

Ben telefonu şarja bağlamadan, sık sık interneti kullanarak almanya'dan portekiz 'e gittim arabayla. Üstelik bi gece de geceledim bi park yerinde. E tabii idareli kullandık, ama portekiz de otelime yerlestigimde akü hala yüzde 28 gösteriyordu.

Yani...ben çok memnunum.