bugün

hollanda nın tam anlamıyla haklı olması

Şu yazılanlara bak ya sizin idrak yollarınız kapanmış sayın yazarlar. Hollanda haklıdır diyen ya islam ya vatan düşmanıdır ortası yoktur. Bu kadar nettir mevzu.

Suriyeli bakanın türkiye'ye gelmesiyle kıyaslamışlar bir de. Kimse kusura bakmasın ben bu seviyedeki bir insanı muhatap alamam. Suriye seçim sistemini baas rejimini vs araştır oku diyeceğim ama ümitsizim. O yüzden bırakın esed'i sıkıyorsa herhangi bir bakan gelsin. Baas'ın pilotunu bile kemirmek için hali hazırda bekleyen binlerce insan var yiyorsa siyasiler gelsinler. Bu şekilde anlatmak lazım size belki düşer.

Bakan hollanda'ya miting yapmak için gitmedi. Konferansa gidiyorlar. Bunu chp-hdp ortak çalışmayla yapınca demokratik hak özgürlük oluyor türkiye cumhuriyetinin bakanı yapınca siyasi propaganda oluyor. iki yüzlüsünüz iğrençsiniz. Siz ve dedeleriniz hiçbir zaman bu vatandan yana olmadı, olamazsınız da zaten. Siz bu ülkeye yapışmış kenelersiniz.

görsel

Bu ne oluyor mesela. Bu vekiller ellerini kollarını sallaya sallaya siyasi propagandalarını yapıyorlar. Türkiye cumhuriyeti bakanlarına akan leş salyalarınız bunlar için de aktı mı? Bu almanya, hollanda hdp-chp milletvekillerinin gayet siyasi propaganda içerikli konferans yapmasına izin veriyor da diğer taraftaki vekillere neden karşı çıkıyor? Hollanda terör örgütlerine göz yumuyor ama mesele türkiye cumhuriyeti bakanlarına gelince aslan kesiliyor. Bakın siz ülkeyi bölmek için her türlü oyunu çeviren kafir batıyla aynı zihniyettesiniz.

Mesele şu taraf bu taraf meselesi değil. Batının Bu ikiyüzlülüğünü görmemek için kör olmak gerek. taassup haline gelmiş ideolojileriniz sizi objektif düşünmekten alıkoyuyor. Küflenmiş ideolojilerinizden ödün vermemek için hain olmayı seçiyorsunuz.