bugün

evliyim başka birinden hamile kaldım ne yapmalıyım

olabilir. kimlerin ne ne günahları var, ziktir et, icabında boşanırsın olur biter. öyle çok da uzatılacak bir konu diiil yani.dersin ki kocana, sen beni iyi zikemediğin sağlam bi herif buldum güzel vurdurdum,hamile kaldım kusura bakma, bundan sonra benim avukatımla görüşeceksin...

olur biter, zaten böyle şeyler normalde bu şekilde olur - ki böyle şeyler bu sözlükte yazan sazankafa ergen sözlük yazarlarının sandığından daha sık olur.

öyle giderim kafasına sıkarım ikisini de vururum muhabbeti falan, zikindirik muhabbet- öncelikle şunu bilceksin, kadın, senden memnunsa gidip başkasıyla vuruşmaz, sen kadına orospu demeden önce kendi zikin güzel kalkıyo mu, iyi zikebiliyo musun, onu bi sınava alcaksın...sen karını güzel zikebiliyosan sorun yoktur, ama zikemiyosan, bunu sana ya söyler - der ki kardeşim ben beni daha iyi ziken bi adama ihtiyaç duyuyorum sen öyle birisi diilsin- sen kendiliğinnden dersin, iyi öyleyse git vuruş diye,. ya da bunu gizli yapar....

durum bundan ibarettir. kadınlar yüzde 99 bir erkeğe bağlanırlar, ve eğer adam seks konusunda iyiyse onunla da kalırlar. ama eğer adamda kadının hoşuna gitmeyen birşey varsa, kadın bunu konu eder, bu kkonuşulur. konuşulmasına rağmen kadın bi gelişme görmemişse, diger başkasıyla zikişir, öncesinde zikişmez. hiçbi kadın meslek olarak orospuluk yapmıyorsa, başka erkeklerle - varsa bile çok çok nadirdir- değişik değişik erkeklerle yatmaz.

böyle bişey olduysa bu konunun mutlaka gayet sağlam bir önhikayesi vardır.

seninle beraberken sana aşıkken bir kadın eğer sen onu iyi zikebiliyosan, gidip başka bi adamla yatmaz, avrupada kaç kadınla yattıysam- ben almanyada yaşıyorum- bütün kadınlarda -türk alman ispanyol fransız- bir beyaz atlı prens takıntısı gerçekten vardır. eğer bir problem varsa, bunu beyaz atlı prensle konuşurlar. yapamadıgını görmeleri gerekir.

böyle bişey öyle kolay kolay olmaz.