bugün

türkiye de savaş çıksa bizde kaçar mıydık

100 sene evvel dedenin vatan icin can vermesinin sebebi 150 sene onceki padisahin aldigi sacma sapan kararlardir. Neyi ekersen onu bicersin.

Bu dunyada yasamak bir "alacak - verecek" hesabi degildir. Vatanin kutsalligi, bayragin mukemmel olmasi , Turk insanin ozel olmasi, dinimizin kutsalligi palavralari; zamani geldiginde sen ugruna ol diye sana pohpohlanan hikayelerdir.

Kutsal olan yegane sey, insanlarin yasama hakki ve ozgurlukleridir. Onu tehlikeye atan bir avuc yoneticinin aldigi sacma sapan kararlar icin zerre hayatimi riske atamam.

Eger bir gun bu ulkeyi yonetenlerin ogullari da, torunlari da cephede savasiyor olacaksa ben de olurum. Yoksa sikimde olmaz, geberin aq.

Vatan millet sakarya edebiyati ile aglayan bebeler gelmis, ufuruyorlar. Bir sik bildiginiz yok. Cok delikanlisiniz, git hadi diklen bakalim kocum ne oldu bizim 2 tane cayir cayir yakilan asker diye ? Hani vatan namustu ? Annem diyerek yandi gitti adam, nerede kaldi senin kutsalin ? Kilis senin vataninin bir parcasi degil mi ? Her gun havan topu atiyorlardi ne oldu delikanliligin ? Nerede senin namusun ?

Amk veletleri sizi.