bugün

eşcinsel erkeklerin başını kesip ölene kadar yakın

haydi kabul edelim ki islam şiddet dinidir. haydi kabul edelim ki "hocanın" verdiği cezalar da dinin gereği.

peki siz islam dininde bir kişinin zinadan yargılanması için gerekli şartı biliyor musunuz hiç? işinize öyle geldiği için havada uçan kuş başınıza sıçsa islam bok dinidir diyeceksiniz.

islamda bir kişinin zinadan yargılanması için 4 kişinin zanlıları olay üzerinde aynı anda canlı canlı birleşme esnasında basması lazım.

2 kişi görsen afedersin çılgın bir çifti lap lup yerleştiriyor, şahitliğin yetersiz. 3 kişi beraber gidip görseniz, denk gelseniz yine ateşli bir çifti iş esnasında, şahitliğiniz yetersiz. 4 kişi beraber görseniz de ancak ve ancak apaçık birleşme esnasında görmeniz lazım. yani çırılçıplak yatakta beraber yatan bir çift görseniz eğer ağzınızı açıp birine bundan bahsederseniz islam sizi suçlu sayıyor.

veya aynı zamanda o 4 kişi zina yapılan yere izinsiz, destursuz, zamansız girdiyse yani ortada bir baskın söz konusu varsa, zina yapan çiftin haberi yoksa sizin onları göreceğinizden, yine suçlu siz sayılıyorsunuz ve ağzınızı açarsanız günahı boynunuza.

hee diyelim ki neredeyse imkansız olan bu şartlar oluştu, zinanın zina sayılması için gerekli her şey oldu. bu sefer de o 4 kişi mahkemeden başka yerde ağzını dahi açarsa, ima dahi ederse yine günahı boynunadır. kendi ceza kesemez, birleşme anında görse dahi gidip eşine dostuna söyleyemez. mahkemeye bildirip ağzını kapalı tutmakla sorumludur.

dünyada aşağı yukarı 1.5 -2 milyar müslüman olduğu söyleniyor. 1.5-2 milyar insan şiddete inansa ve uygulasa taş taş üstünde kalmazdı emin ol. o kadar güzel örnekler varken gidip bilmem ne ülkesine bilmem ne şeyhinin islamda yeri olmayan saçmalamalarını baz almanız gayet götoşça.

dünyada o kadar zulüm katliam var , öyle zina yapan 1 çifte falan da değil. yukarıda arkadaşlar yazmış. yargı falan yok. topluca infazlar var. ırktan dolayı, dinden dolayı. ama islam dini şiddet dini değil mi?

bir de genç olacaksınız. bir de siz müslümanlar kadar cahil değil, araştırmacı, fikri vicdanı hür zehir gibi ateistler olacaksınız değil mi?

ok kib bye.

eklemeli edit: o 4 kişinin zina anına şahit olup mahkemeye şikayet etme sebebi de şu: nasıl olur da sen zina yaparsın da bunu da 4 kişi açık açık görebilir ? yani burada toplumsal bir tehlike var. toplum ahlakını bozacak bir davranış. mahkemenin vereceği ceza da bu sebepten olur. toplum ahlakını bozmaya yönelik bir suç. o da islamın zorladığı bir şey değil, aksine islamın dünyevi mahkemeler ve yasalar karşısında bu insanlara verilecek cezayı kısıtlamak, bu insanları zina da yapsalar korumak için.

çünkü zinanın ve bütün diğer günahların cezasını allah verecektir. kulun ceza verme gibi bir yetkisi yoktur. toplumsal adalet, güvenlik bakımından uygulamalar olabilir. o uygulamalarda da insanlar yargısız infaz edilmesin, veya kimse başımıza allah kesilip kendince milleti betona gömme, yakma hükmü vermesin diye yine allah kısıtlıyor.