bugün

futbolcu

sözlüğün sol sütununa aniden dalış yapan garip adlı kişiler topluluğu.

sol sütunda ne zaman böyle bir ad görsem, "aha!" diyorum, "bunu bilmiyorum, bakalım hele bir ozan mı? ressam mı? düşünür mü?", çıka çıka ebesinin amında top peşinde koşan bir herif çıkıyor. yok efem manchester'da oynamış sonra guatamala'nın zönbek takımına geçmiş sonra bik bik de bik bik.

taza taze sol sütunda şu an, yazabilirsem, bastian schweinsteiger gibi bir ad var, taze 13 yazı var. bakalım bir spinoza hakkında kaç kişi kelam etmiş? 3-5, peki par lagerkvist hakkında kaç yazı var? bir ya da iki.

götü boklu topçu için klavye eskitiyorsunuz da, iş, yıllarını düşünceye ve kelama adamış tarihdeki üstadlara gelince susuyorsun? bu ne lan?

en bilineninden descartes klmdir dense gık diyemiyorken, mençıstırın ilk 11'ini yaz dendiğinde yedekleri ile tam tekmil çizelgesini oluşturabiliyorsun. yok mu bir gariplik bu işte?

unutmadan şu garabeti de ekleyeyim, bu topçu tayfası hakkında sahifelerçe yazı yazan yazar kişiler, değerli insanlar adına yazmıyorlar mı? yazıyorlar elbet, ctrl c ctrl v sağolsun.

acık titreyin bre!