bugün

uretim cini

bu sözlüğün en derin yazarıdır kendisi, manita olduğunu anladığım an sarkmaya başladım inceden inceye, ilk önce baktım ne tarz şeyler yazıyor diye, sonra dedim ki bu manita dövmeli erkeklerden hoşlanır, yazmaya başladım, işte şöle dövmem var böyle dövmeci tanıdıklarım var filan, msn adresini nasıl istediğimi söylemiyorum, meslek sırrı.

neyse abicim sonradan biz bu cocukla baya samimi olduk, msn den sürekli sohbet ettik, kırmadığımız lafın beli kalmadı, her ne kadar benim paranoyak düşüncelerim msn de aynı anda benden başkası ile görüştüğü yönünde kabarsa da, her sorduğumda 'ay yemin ederim sadece seninle konuşuyorum! diyordu.

sonra baktım ki, bu kızdan bize iş çıkmaz, memleketler uzak, gitsen gidilmez çağırsan gelemez, arkadaşlığımız baki ama yengeniz olamadı.

yukarıda yanlış bir şey var mı?

şimdi kardeşim bakıyorum herkesin ayrı ayrı tarzı var, kimi canım cicim ayaklarına, diğeri söverek, yererek samimi olma gayretinde, yalnız bir şey fark ettim, birisi demiş ki yazdıklarının hiç bir edebi yanı yok! aşırı dandik başlıklarıyla bayan olmanın verdiği filan filan...

sevgili gençler...

birisini eleştirirken mümkün olduğu kadar eleştirinin ucu size gelmesin diye mantıklı eleştireceksin, bir insana kötü yazar diyorsan, kendin iyi yazar olacaksın, eğer bir insan inanarak ve benimsiyerek kendine ben yazarım diyorsa, ben o insanın yazarlığına sokayım abi, dandik sözlüklerde iki cümleyi yanyana getirip, sağdan soldan duyduğu yeni kelimelerle süslemekse yazarlık, veya iki satır yazıyı yazmaksa, yazarlık ayaga düşmüş demektir, yazarlık fahişelik kadar ayaga düşmüş demektir.

ey inananlar...

karı kız düşürmenin yolu güvene bağlıdır, ya çok güven verici olacaksınız, yada çok gizemli, hiç bir manitayı aşırı dandik başlıklar açıyor diye tavlamaya kalkmayın, ömrünüz onun bunun başlığına akıl vermekle geçer, olan sağ elinizin derisine olur.

ayrıca bu yazar, benim bu sözlükte gözümle gördüğüm en taş hatunlardan biridir, yazdıklarından bana ne.