bugün

football manager 2017

2002 serisinden beri oynadığım bir oyun olarak serinin en başarısız oyunu olduğunu düşünüyorum. sebeplerini şöyle sıralayayım.

1.si ve gözüme en çok batanı 1-0 öne geçtiyseniz maçı kazanıyorsunuz arkadaşlar , bir dönem Pes'te vardı bu oyuncu duyguları saçmalığı aynı onun gibi bi durum söz konusu 1-0 geriye düşüyosunuz bi bakmışsınız 4-0 olmuş skor , skorlar inanılmaz gerçek dışı . tamam leichster bi süpriz yaptı ama her ligde bu durum söz konusu oyunda freiburg bayern'e 15 puan fark atmış , everton ingilterede açık ara şampiyon vs. vs. sikkoluklarla dolu oyun.

2.si sakatlık , ulan bu ne kepazelik antreman falan yapmasınlar istiyorum adeta bir takımda 10 tane sakat olur mu ulan daly*raklar saçmalık ötesi bi durum.

3.sü oyuncu sözleşmeleri adam 17 yaşında yılda 500bin euro kazanıyor 2020 ye kadar sözleşmesi var , 5 maç ligde oynatayım demeyin kapınıza dayanıyor ulan hadi verelimde sussun diyosun 1.5-2 istemiyor beyfende 4 milyon eurolar istiyor . 2016'da konuşup adamı ikna etme durumun vardı ve adam uzunca bir süre bidaha istemiyordu , burda ise öyle mi ? adam anlıyorum hocam diyo 1 hafta sonra kapında.

demem o ki sayın arkadaşlar bu oyuna 100 lira verme gafletine sakın ha düşmeyin zaten crack'i düşmüş indirin öyle oynayın , he diyosunuzki illa ben almak istiyorum genede önce indirip bi deneyin sonra 100 lira etmeyeceğini anlayacaksınız.