bugün

evliyim başka birinden hamile kaldım ne yapmalıyım

evet hakaretlerimizi ettiysek, trolleme olabileceğini de göz ardı ederek ciddi ciddi ve kendimce cevap vermek istiyorum bu soruya.

benim böyle bir davam vardı. hanım ablanın evlenmiş, çocuğu gelmiş 8 yaşına. sonra eşiyle ayrılık süreci yaşıyorlar. boşanma falan devam ederken bi sabah bi telefon geldi, "bi tebligat var napacam?".

adam çocuğun kendinden olmadığından hep şüphe etmiş ama konduramıyor da sanırım. boşanma gerçekleşince de artık bu şüpheyle yaşayamıyor. yapacak bir şey yok dedim, sen kendinden eminsen testimizi yaptırırız vatandaşı hoplatırız. kem küm etmeye başlayınca eyvah dedim. nitekim adam tespitini yaptırdı ve çocuk ona ait çıkmadı.

bi durup düşününce aslında ne kadar acı hikayeler çıkıyor ortaya. bi adam düşün 10 yıllık eşi, 8 yıldır çocuğu kendi çocuğu sanıyor. en fenası arada gel git yaşıyor ama sonrasında belki de kendine kızıyor şüphe duyduğu için. sonra küçücük bi çocuk, bi sabah uyanıyor babasının, doğduğundan beri baba dediği şahıs olmadığını öğreniyor. kadın desen, neyse ona bi şey demiyorum.

velhasılı, kimseyi kınamadan, aşağılamadan ve büyük konuşmadan üstümüze düşeni yapalım. başka birinden hamileyseniz, o ana kadar yaptığınız tüm sahtekarlıkları, gizli kapaklı işleri bir kenara bırakın ve o andan itibaren her şeyi açık şekilde ve doğru söyleyerek yapın. sonra yıkımı emin olun çok çok daha kötü oluyor.