bugün

2017 türkiye iç savaşı

toplumsal anlamda kullanılan dilin, siyasilerin sayesinde sivrileşip, ağırlaşması sebebi ile bu tür havadisler verecek, ağzından sular aka aka bu ülkenin her türden insanının birbirine girip ölmesini kahkahalarla izleyecek orospu çocukları vardır, olacaktır. hukukçu değilim bu yüzden vatan hainliği suçunun ne olduğunu sözlükteki bazı yamyamlar gibi bilemeyebilirim ama; ne burası ırak, ne burası suriye, ne burası ürdün, ne burası katar, ne burası iran. burası türkiye! bilmeyen ajan godoşların şunu iyi bilmesi lazım; biz, 1950'lerden bu güne yaşatmaya çalışıp şu anda koma halinde olan demokrasi çabamız ile sağa sola bölünüp yıllarca birbirinin gencini yoketmiş bir milletiz.
bu geride saydığım yamuk yumuk devletlerin rüyasında bile görmediği, yanından bile geçmediği demokrasiyi en azında hayal etmiş biraz yaşamış bir ülkede en fazla bir kaç linç olayı yapar, ne olduğu bilinmeyen ve bulunmayan kişilerce kahveler taranır, bir kaç gazeteci patlatılır.
ama en tehlikelisi islam dini adına hareket ettiğini zanneden aslında şeytana hizmet ettiğini bilmeyen şizofren lavukların yapacağı eylemler olacaktır. hadsiz, kişiliksiz, duygusuz bu kişilerin insan onurunu hiçe sayarak yapacakları canavarca eylemler sonucunda kaçabilecek insanlar kaçacak, geri kalanlar ise yapmayın etmeyin diyaloğuna başlayacaklardır. bu ülkenin insanı bu raddede vicdanı ile hareket edip savaşa dönüşmeden bu işi bitirir ama benim daha da korktuğu olay, bu işi sakalı olan bir ajan tarafında hem de herkesçe bilinen bir kişinin cinayetlere döndürme isteğinin kabul görmesidir ki en tehlikeliside budur. malum kişi ya da kişiler toplum tarafından tanıdık olan insanlar olunca otorite boşluğunu fırsat bilip kıymaya başlayacaklardır.