bugün

sansür

halkı salak yerine koymanın diğer adı. evet malum olay çok aşırı hassas bir konu, provakasyona ve manipüle edilmeye açık. ilgili konuların engellenmesi halkın infiale sürüklenmemesi açısından kabul edilebilir belki ama halkın askeriyle ilgili bilgi alma isteğini de karşılamanız gerekiyor. çıkın açıklayın kardeşim gerçekleri olay şudur budur deyin öğrenelim. bunu öğrenmek bizim en doğal hakkımız. ancak bu sessizlik bu sansür hiç hayra alamet değil insanların daha fazla umutsuzluğa sürüklenmesinden başka bir işe yaramıyor. haa koskoca türkiye cumhuriyeti devleti 5-6 saattir konuya ilişkin net ve kesin bilgilere ulaşamadıysa zaten boku yemişiz.

bu konu haricinde suriyede dün 16 şehit verdik. 16 can. canımızdan yine bir parça koptu gitti. suriyeye operasyona girmek nasıl bir aklın ürünüdür? bir insan kendi politikası sonucunda askeri sınırdışı operasyona gönderip verilen kayıplardan sonra nasıl olur da hiç utanmaz, azıcık bile yüzü kızarmaz. bu nasıl bir pişkinliktir? her açıklaması bir sonraki verilecek şehitler için zemin oluşturmakta olan yetkililer nasıl oluyor da halk tarafından tepkiyle karşılanmıyor? kimin için ne için ölüyor bu insanlar?

suriyede izlenen politika başından sonuna kadar yanlış. bu politika yüzünden ülke terör yuvasına döndü yetmedi bir de askerimizi bataklığın içine soktunuz. bunlara bu cesareti verenler utansın. evet sana söylüyorum akp li vatandaş senin bıkmadan usanmadan ülke ne kadar kötüye giderse gitsin yine de sandığa koşup verdiğin ve vereceğini garanti ettiğin oy yüzünden yaşanıyor bu aymazlıklar. biraz olsun sızlamaz mı vicdanın?

2 askerimizin yakılarak öldürüldüğü iddiası umuyorum gerçek değildir. bu vesileyle balık hafızamız yüzünden unuttuğumuz ışid eline aylar önce esir olarak düşmüş askerlerimizi hatırlamış olduk. askerlerimizin akıbeti ile ilgili bir bilgilendirme yapılmasını umuyorum. bu cani terör örgütünün geçmişte nasıl infazlar gerçekleştirdiğini biliyoruz. bu askerlerimiz onların elindeyse ve bu iddialar gerçek değilse bir an önce kurtarılmaları gerekiyor, bu şekilde canice katledilmeleri sadece teröristlerin olmayan insafına bırakılırsa yarın bir gün gerçek olur şimdi yalansa bile bu haberler.