bugün

mutlu bana birsey oluyo mutlu

hakkımda yazdığı entryi okudum.

öncelikle sözlerime bu herife ''hiçbir şekilde güvenmemeniz gerekiyor'' ile başlamak isterim. kendisinin ne idüğü ve yediğü belirsizdir. düşünceleri asla stabil ve steril değildir. bir gün pislik bir laikçi çomar iken diğer gün büyük harflerle reis aşığı olabiliyor. bir gün deli gibi atatürkü savunurken diğer gün atatürkü ölümüne eleştiriyor. ulan daha dün atatürkçüydün dediğimde ise atatürk demedim rteatürk dedim diyor. dün mesela benim başkumandım recep tayyip erdoğan demişti. atatürkü tanımıyormuş beyefendi. nineme de ingilizler atlasın diye sürünüyordu önceki hesabında buralarda.

demem o ki; allah bir dediğine bile inanmayın çünkü içinde bir yerde ateist bu laikçi çomar. sırf babası milliyetçi muhafazakar ve kasapist olduğu için müslümanım diyor.

allah akıl fikir versin. beni de ateist yaptı bu çomar bu arada. ne güzel namazımda niyazımda insandım. yok gel akagamina senle kedi kanı içelim. nolacak ki bi seferden falan hep yıldırmaya çalıştı ama ben dik durdum tabiki de kendisine kan.....dım. kandım amk hayatımı sikti bu lavuk. bıktım senden bıktım.