bugün

ismet özel

boş konuşmak = ismet özel.

denklemin matematikten daha çok edebiyata katkı sağlayan bir kolaylığı mevcut. herkes kendinde ne tür bir deha görüyor bilemiyorum. yalnız ismet özel başlığının altındaki her yazı şişkin egoların fast food'una birer gönderme gibi.

egolarımızın bize sağladığı bu pervasızlık türk şiirine yöne vermiş bir şairin kötülüğüne dair basit denklemli cümleler kurmamızı sağlıyor. ne imiş hep şiir yazsın/mış hiç konuşmasın/mış. mış/mış/mış.

hakkında atıp tutanların şiire/edebiyata/kültüre/felsefeye ne tür bir katkıları var da ismet özel'in söylediklerini saçmalık derecesinde değerlendirebiliyorlar. hangi şiiri yazıp edebiyatta başka bir çağın kapısını araladınız ya da hangi kelimeyi türk şiirine kazandırdınız da ismet özel'in kelimelerini beğenmiyorsunuz. egolarınızı törpüleyin. karşısınızda duran ne bir milletvekili/ne abidik bir yazar/ne gubudik bir şair.

önce gidip ismet özel'in verdiklerinden fazlasını verin/sonra hakkında tefekkürlerinizi beyan edin. ismet özel'in sermayeden yeme hakkı mahfuzdur bu ülkeye/insanına verdikleri ile.

sizin ne gibi haklarınız var anayasa ile size verilenler dışında/ne tür haklar edindiniz/edinebildiniz.
*