bugün

en utandığınız anlar

okulun en hayta 4 lüsünden biri olarak şudur galiba , yine her zamanki gibi itliğimizi yaptıktan sonra sınıf hocamız olan edebiyatçı puşt bizi odasına çekti dövmek için , adam kum torbası muamelesi çekiyordu bize zaten.

neyse girişti bu bize sırayla gidiyor işte , bi arkadaşa (valla bu sefer bi arkadaş) sıra geldi , lan hoca vuruyor bu puştta alttan alttan salıyor , en son bi tanesi sesli oldu biz bastık kahkahayı , bu sefer hoca da dayanamadı güldü ama hem gülüyor hem hala vurmaya devam ediyor oç.

sonra kokusu çıktı işin tabi camları falan açın dedi , bir tur daha döndü baktı koku gitmiyor çıkın lan dışarı dedi peşimizden kendi de çıktı odadan.

böyle yarıda kalmıştı o dayak.arkadaşım adına çok utanmıştım ama o da yerin dibine girmişti zaten , lise bitene kadar makarasını yapmıştık bu olayın.

bu puşt hocayı da bi ara face'de gördüm umut bulut'la resim çekilmiş , dedim hocam sizi koysak forvete daha iyi olur , öyle öyle umut'tan neyim eksik diyor , hocam sizin vurduğunuz yerde gol biter , özellikle yakın mesafeden çok etkili vuruşlarınız var bunu en iyi biz biliyoruz galiba dedim , oraları karıştırma diyor gavat.

konuşsana amcık desene kıçı kırık bi kız yüzünden sizin gibi ülkemin aydınlık gençlerine zulmettim desene , bak yine gerildim aq.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar