bugün

ermenistan

ben anlamıyorum bu ülke niye var ne iş yapar burada yaşayanlar. sürekli lobilerinden destek beklerler. tabii yurt dışında rahat hayatı yaşayan ermeniler bunları pek iplemez. ana vatan derler ama turistik geziye bile gitmezler. burada yaşayanları ise bayılır yurtdışı lobilerinin cimri ellerine.

bunların nüfusu az ve sürekli azalmakta. buna rağmen büyük Ermenistan der dururlar. peki büyük Ermenistan kurulsa ne olacak sanki. Malatya dan hazar denizine, Karadeniz den Musul a kadar devlet olsa 2 milyon kişi ne halt yiyeceksiniz sanki. hadi Kürt nüfusu artıyor köyleri kasaba, kasabaları şehir, şehirleri büyükşehir oluyor. sığacak yer kalmadı her yere yayılıyorlar ama bunları amacı ne böyle.

hadi kuramayacaksın büyük Ermenistan'ı orası belli, hatta Karabağ bile nereye kadar tutabileceğini sende kestiremiyorsun. peki niye komşular ile hiçbir iyi kurmuyorsun. amaç ne yani Türkiye ve Azerbaycan ile düşmanlığın. nereye kadar sürecek bu. siz nefret politikası güttüğünüz sürece Türkler size asla yanaşmayacak. bunun dışında Gürcistan dan bile toprak istiyor sunuz. manyak mısınız lan ? böyle izole ve sefil yaşantı hoşunuza mı gidiyor. iran ile normal bir ilişkiniz var, bunun dışında kürtler devlet kurup sizinle güllük gülistanlık mı geçinir sanıyor sunuz? ağrı, kars, Diyarbakır, muş bırakmazlar size. orası belli. Diyarbakır kadar nüfusunuz var zaten.

ciddi ciddi şu ülkede yaşayan biriyle tanışmak istiyorum. be içeriyorlar bunlara...