bugün

george w bush

günah keçisi.
insanların en çok nerfet ettikleri, ölmesini istedikleri kişi. biraz realist düşünürsek, bush'a meteor düşse de geberse mesela, değişen hiçbir şey olmayacaktır. amerikanın politikası aynıdır. bush'dan önce de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak.

bu sebepten dolayı dünyanın en güçlü emperyalist gücüne karşı, dikkat edin sadece bir kişiye karşı, yapılan eylemler yetersiz kalmakta, gösteriler tınlanmamaktadır.

insanlık değerleri adına, onur adına, sevgi adına, büyük ve kötü güçlere karşı insanların topluca tepki göstermeleri son derece doğal ve gereklidir. muhalefet olmazsa iktidar olmaz. bush'dan nefret ediyorsunuz, gidince ne olacak peki? amerikan askeri ırak'dan ekilecek mi? buna ihtimal veriyor musunuz?

insanlar tıpkı amerikanın bütün dünyanın anasını ağlattığı gibi bir karşı tepki göstermek istiyorlarsa, bunu amerikanın değişmeyecek, yani bushdan sonra da hep kalacak olan somut, ve soyut değerlerine karşı yapmalılar. tabii ki onurlu olmak uğruna amerikan emperyalizminin bizlere yaptığı gibi değil.

kısacası george w. bush sadece ruhsuz, para kazanmaya inanan, genellike gülmeyen, itici bir adamdır. amerikan emperyalizmi ise orospu çocuğudur. savaşılacak biri varsa odur. bush bugün vaaar, yarın yok.