bugün

halk darbeyi engelemiş mişmiş yav hee

Halk tanklara ne yapabilir ki, sivillerin darbeyi durduracağına inanıyor musun hahahaa.
Sen hiç 10 dk da zpt'yi ele geçirip kullanmayı öğrenen adam gördün mü?
Üstündeki atlet ile tank durduran tantuniciyi bildin mi?
Elinde cep telefonundan başka teknolojik alet yokken üstüne sıkılan mermilere kollarını açarak giden adamı hayal edebiliyor musun?
Gözlerinin önünde arkadaşları öldürünce korkup kaçmak yerine dahada kalabalıklaşarak kurşunlara doğru koşan insan neler yapabilir anlayabiliyor musun?
Tank önüne geçip gözünü kırpmadan paletlerin altında ezilmekten çekinmeden özgürlüğünü korumak için ölüme koşan insanları anlayabilir misin?
işte sen bunları anlayamadığın için sana tiyatro geliyor bunlar, sen içinden çıktığın toplumun anlatılan kahramanlık hikayelerine de inanmamışsın ki.
Sen artık bu toplumun değerlerine o kadar yabancılaşmışsın ki neden sela okunuyor diye kızıyorsun. Çünkü tarihini bilmiyorsun, o kadar uzaklaşmışsın ki halktan gerçek halkı görünce korkuyorsun.

http://www.hurriyet.com.t...rduran-tantunici-40158705

edit: 12 yıldır kadroları dolduranı gördün mü demiş birisi evet 50 sini geçmiş generalleri akp zamanında orduya aldık sonra hormonla büyütük 12 yılda. bu adamlar 1971 den beri içerdeler 12 eylülde ise önleri açıldı aç bak fetonnun 12 eylülcülere dizdiği metiyeleri. Ecevitin feto ile mutat toplantılarını hatırlar tansu çilleri mesut yılmazı süleyman demir eli hatırla yaşın yetmiyorsa biraz yakın tarih oku.

AKP nin hiç mi hatası yok tabi ki var kendi toto korkusu ile ergenekon ve balyoz gibi davalrı destekleyerek süreci hızlandırdı sadece ama bu adamlar en başından beri 70 lerden 80 lerden beri orduya sızıyor yani şimdi değilse yarın bu darbeyi yapacaklardı anla artık.

Asker isteseydi dna testi için parçalarınız bulunamazdı diyen mal hiçmi takip etmedin al izle yüreğin kaldırırsa dna testi içinb parçaları kalmamış şehit cesetlerine bakarken utanırsın belki

https://www.youtube.com/watch?v=30ZGfJTem7A

edit2: neden 14 demedinde 12 dedin farklı olmak için mi yada matematiğin mi kötü ?

edit3: bu sebeptenmiş: "2013'teki hırsızlık operasyonuyla araları bozulduğu için 14 demedim. şimdi sil o editini. size bilal'e anlatır gibi herşeyi en basit haliyle anlatmaktan bıktım."

fakat yine yanlış hesap araları 2013'teki ergenekondan farksız olan operasyonlarla değil 7 şubat mit krizi ile açıldı. ve asıl kadroları senin saymadığın 2014 ve 2015 yaş kararları ile oldu.

bende bilale anlatır gibi anlatanlara anlatır gibi anlatmaktan bıktım çünkü oduna anlatmaktan farksız.

Neyse sana payşlaştığım videoya rağmen yorumların aynı ise insanlıktan nasibini almamışsın demek git kendi cinsinle muhatap ol.