bugün

türbanlı kızdan tecavüz yorumu

kendisini öldürmek isteyen gerzekler ile zihniyet olarak herhangi bir farkı bulunmayan birinin, muhtemelen fake hesaptan yaptığı sazan.avi yorumudur. ha, gerçekten var mı bu kafaya sahip tipler? yaşam tarzı-kılık kıyafet olarak birbirine hiç benzemeyen pek çok kadından benzer yorumları bizzat duydum. bu yorumları yapanların belirli bir kıstası da yok - herkes kendi giyim-yaşam tarzını en doğru görüp bir şekilde erkekleri aklamaya çalışıyor. inceleyelim:

- bikini ile denize giren ama fotosunu instagram'a atmayan kız, bikini ile denize giren ve instagram'a fotosunu atan kızı "kaşar" olarak tanımlayabiliyor.
- mini etek giyen ama bikini ile denize girmeyen kız, mini etek giyen ve bikini ile denize giren kızı "kaşar" olarak tanımlayabiliyor.
- tayt giyen ve mini etek giymeyen kız, tayt ve mini etek giyen kızı "kaşar" olarak tanımlayabiliyor.
- bekar sevgilisi ile yaşayan kız, başka bir kadınla evli olan sevgilisi ile yaşayan kızı namussuz olarak görebiliyor.
- bekar sevgilisi ile sevişen ama beraber yaşamayan kız, bekar sevgilisi ile sevişen ve beraber yaşayan kızı namussuz olarak görebiliyor.
- imam nikahı kıyıp ailesine/çevresine duyurmadan "koca"sı ile yaşayan kız, imam nikahı kıymayıp sevgilisi ile yaşayan kızı namussuz olarak görebiliyor.

herkesin kendisine göre bir ahlak uydurup, bu uydurmasyon ahlakın gerçekten belirli bir ahlak sistemine uyup uymadığına aldırmadan, salak salak yaşayan bir sürü farklı insan grubunun başıbozuk takıldığı bir toplumuz. kadınlar birbirine kızdıklarında "kaltak", "or.spu" diye hakaret ediyor. erkekler birbirine kızdıklarında "or.spu çocuğu" diye hakaret ediyor. öbür yandan, karda kışta çıplak dolaşmanın "şıklık" olarak pazarlandığı bir delilik çağındayız ve çıplak dolaşması beklenen de sadece kadınlar. cinsel arzuları tatmin etmek için karşı cinsin, hemcinsin, çocukların, ensestin, hayvanların, şişme bebeklerin, damacanaların, filmlerin, oyuncakların, sadomazoşizmin, hiçbir şeyin ama hiçbir şeyin yetmediği bir ekstrem sapıklık ortamı. bir gün herkes çırılçıplak gezse, herkes birbiriyle sevişse, ortada nesep diye bir şey kalmasa da, bu tecavüzcülerin soyu yine de kurumayacak. çünkü sorun bastırılmışlık değil, artık elde ulaşılabilecek hiçbir şeyin kalmaması ve bundan doğan tatminsizlik.

çözüm ne mi? tabii ki recm. zira belaltındaki arzu merkezlerini göz önüne alınca, ön tarafın cinsel yönelimlerini bastırabilecek tek şey, arka tarafa mahsus korunma arzusu olabilir. (bkz: popo korkusu)

tecavüzcüleri aklamasına kızılan kişinin "or.spu" diye kınanarak, tecavüzcülere tepki gösterilen embesil toplum ise bu başlığın konusudur.