bugün

karadeniz teknik üniversitesi

bahar şenliklerine para harcamaması gereken okuldur; çünkü, bahar şenliklerinde bildiğin öğrenciden çok trabzon şehri halkının istilasına uğruyor.

ben okurken orada trabzon'un işsiz güçsüz apaçileri ceplerinde bıçaklarla gelip milleti taciz ederdi, erkek arkadaşlarının yanında kızlara sarkardı -kıskançlıktan-. millete sataşırlardı ve bunu eğlenmek için yaparlardı.

hatta ben okulda iken ilk yıllar okulda alkol bile satılırdı, sonra yasaklandı. öğrenciler içip içip olay çıkartıyor diye ki buda yalandı. bir ortamda nasıl takılması gerektiğini bilmeyen, görgüsüz, cahil trabzonlu apaçiler içip içip millete sataşıyordu. yani eğlenmeyi bilmedikleri gibi içmeyi de bilmiyorlar.

salak bunlar yemin ederim, o şehirde çok büyük geçim kaynağı öğrencidir ama kendi ezikliklerini bastırmak için savunmasız öğrencilere takılıyorlar. kız öğrencileri hayvan gibi taciz edip kendi aile eşrafı için en ufak bir bakışta bile yaralama yapabilecek zihniyete sahip insanlarla doludur. zaten çömlekçi gibi bir yerinde başka açıklaması olamaz gibi.

neyse apaçi tayfası eksik olsaydı cidden iyi bir kampüs ve güzel insanlarla dolu okulum olarak övünebileceğim üniversite.