bugün

pembe taksi uygulaması

''ahlahsızlığın önünü kesmek yerine yine ve yeniden kadını olay mahalinden uzaklaştırmada bulunmuş bir başka sikimsonik fikirdir. bakınız çözüm demiyorum. bir de tercihe sunmuşlar. isteyen pembe isteyen normal kullanacakmış. ulan iyicene birbirine kırdıracaklar insanı. olm bu ülkede damacanaya tecavüz ediliyor? bak çizgi bu. ben sana en basitinden bir örnekle ne olacağını açıklayayım..

velev ki kadının acelesi vardı, binbir şey, bi takım aksilik oldu ve pembe metrobüs yerine normal metrobüse binmek durumunda kaldı. ya da direkt tercih etti. adı ne olur biliyor musun? orospu olur. hiç şaşırmadın değil mi? şaşırma geri zekâlı. üstüne normal şartlarda 1 bilemedin 2 erkek taciz edecekken artık geri kalan tüm uçkurcu ibnelerin kafada aynı cümle olacak: ''pembe metrobüse binseydi bana ne buna bindiyse kaşınmıştır aranmıştır istiyodur.''

ve hatta daha bomba bir senaryo ister misin?

yine sebepli yahut sebepsiz şekilde normal metrobüse biner hanım kızımız. daha sonra bu davranışından yukarıda bahsettiğim dürzüce fikriyata varır elin ibnesi. bir şekilde bu hanım kızımıza asılır ve hatta işi daha ileri boyutlara da taşır. nitekim bizim toplumumuzdaki inanış ve öğretilmiş olan şu bok çukuru fikir vardır ''kalkan sikin tanrısı olmaz.'' bu leşleşmiş piç bu hanım kızımıza bir şekilde sokulma fırsatını bulur ve hatta tecavüz de eder. sonrası mı? bak sonrası da tam olarak şöyle olur:

- ''abi kız kaşınmış ama ya baksana pembe metrobüs varken gitmiş normaline binmiş. sen söyle şimdi hak etmemiş mi?''
- ''o saatte neden pembesine binmemiş? bunlar da böyle işte hem aranıyolar hem de ağlıyolar''
- ''suç adamda mı bi tek ya. o da gidip diğerine binseymiş. çözüm de yaramıyo bunlara''

ondan sonra artık pembe metrobüsün demirlerine mi oturtursunuz bu beyni laçkalaşmış piç sürüsünü yoksa artık iş işten geçtikten sonra kampanyalar mı düzenlersiniz ne yaparsanız yaparsınız..

son olarak ''ayh evet pembe metrobüs iyi fikir yha'' diyen cümle âleme metrobüs durağı girsin diyorum. sizin çözüm anlayışınızı sikeyim.

dipnot: feminist falan değilim. sadece çift yönlü düşünmek gerek.''

geçen gün pembe metrobüsle ilgili yazdığım birkaç kelâmdı bunlar. daha o soğumadan yenisi gelmiş. neymiş? pembe taksi. yani adam diyor ki ''ben uçkuruma sahip çıkmam, sen benden uzak dur da aman ne me lazım sikmeyeyim.'' bundan ötesi nedir bilemiyorum artık. şunca saçma sapan çözüm bile denmeyecek şeylerle uğraşacaklarına bu azgın götleklere bi taraflarına sahip çıkmaları gerektiği ve insan olmaya çalışmaları aşılansaydı daha faydalı bir eylem olurdu. ha anlamadı mı? o vakit hakkı da kötektir. bak o zaman nasıl anlıyorlar.

(bkz: tecavüzün cezasını halk kessin)