bugün

chp 55 günde kıbrısı aldı akp 70 gündür sur da

son zamanlarda bu sözlükte açılan en iyi başlık.

ortak paydası her ikisinin de savaş olması.

sur'da yaşananlar terörle mücadele gibi operasyonlarla başladı. tüm içinde vatan sevgisi olanlar tarafından da sonuna kadar destekleniyor ve desteklenecek. fakat olayın kırılma noktası sur'da gelinen noktanın terörle mücadeleden çıkıp tamamen bir savaş hali alması ve bunu söyleyebilmenin de vatan hainliği sayılması noktasında düğüm oluyor.

bir politika doğrultusunda doğru başlayan her şey o politikanın aslında yanlış yolda ve fikirde olduğunu her gün gelen vatan evlatlarının şehit haberlerinden anlıyoruz. içimiz yanıyor, ölen polisi ve askerimizi kanıksıyamıyoruz bile, şehit olan doğal bir haber oluyor ne acı ki. acı ölene ve orada ki her dakika bu yanlışa devam ettirilen askerimize polisimize ve ailelerine yakınlarına oluyor.

Kıbrıs barış harekatı ve sur olayları belki elma ile armutları toplamaktır ama biri doğru politikalarla yönetilip başarıya ulaşmış, diğeri yanlış politika ısrarı ile ülkemizi her gün daha da bir bataklığı çeken kabustur. bunları söylemek de yazıp çizmek de bu ülkede vatan haini yaftası yenilmekle tutularak herkes sindirilmiştir.