bugün

savcı esra

aşağıdaki tiratta bilenler bilir iz bırakanlar unutulmaz çalar. savcı esra da behzat ç. gibi iz bırakmıştır türk sinema tarihinde benim için. muhteşem bir karakterdi. aşağıdaki efsane diyaloğu müdavimler hatırlayacaktır hatta hiç unutmamışlardır.

"ağladım çünkü seninle konuşamadım. ağladım çünkü sen beni görmüyorsun ve ben seni seviyorum. sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşabiliyorsun. senin duygu radarına girmek için illa ölmek mi lazım behzat? haklısın. cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. geçmişe saplanıp kalmışsın. en büyük felaketler senin başına gelmiş di mi, en büyük acıları sen çekmişsin ben hiçbir bok bilmiyorum ki. acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem! dünyanın ekseni kaydı behzat, 12 santim yerinden oynadı, sen bana 1 santim bile yaklaşmadın. saplantılısın.

behzat ç : heeee. bak ne güzel söyledin saplantılıyım ben. benden bir bok olmaz. biz senle hep kavga ederiz mutsuz oluruz biz senle

savcı esra: mutsuz olalım, ne var? biz de mutsuz oluruz. ben seninle mutsuzluğa da varım."