bugün

beyaz show

Benim için final bölümünü yayınlamış olan program. Bir kadın programı arıyo, doğuda çocuklar ölüyo, giden o öğretmenler ne yüzle dönecek diyo ve tek başarısı bu program olan beyazıt öztürk bu kadını alkışlıyo. işte bu rezilliktir.

Öncelikle o kadına birkaç sözüm var: bu kadın cizrenin, silopi'nin durumunu biliyo mu? Hatta diyarbakır'da ama sur'dan haberi var mı? Doğuda çocuklar ölüyo diye demagoji yaparsan ben de sana batıda babasız kalan çocukları hatırlatırım. Ayrıca sen ve senin gibi düşünenler madem çocukları o kadar çok düşünüyordunuz neden hendekler kazıp teröre açıktan destek verdiniz? O kadar çok çocuk meraklısıysanız çocukları neden ellerinde sopa ve taşlarla askerin, polisin önüne sürüp arkadan izlediniz? Samimi değilsiniz. Hee sonradan aklıma geldi; oradan giden öğretmenler idari izinli. Hangi yüzle doneceksin demissin ya? Güler yüzle dönecekler. Ayrıca öğretmen gitmeyip de ne yapacaktı? Sokağa çıkma yasağı varken öğretmen ne yapabilir? Hendeklerde nöbet mi tutacaklardi?

Ve sen beyazıt öztürk: sen ki polis çocuğu olduğunu söylersin. Bu kadını alkislarken hiç baban geldi mi aklına? Babanın meslektaşları peki? Bu soğukta bizlerin güvenliği için uğraşan o insanları? Ayıp ettin beyazıt. Terör destekçisi bir kadın için binlerce sevenini kaybettin ve en önemlisi bence babanı çok üzdün.