bugün

hamile eşi aldatmak için geçerli nedenler

zürriyetinizi üşenmeden karnında taşıyan hamile hayat arkadaşınızda görülen; aldatmayı kolaylaştıran, vicdan azabı çekmenizi engelleyen unsurlardır.

1- çok osurmaları (gebelikte hormonlar sindirim borusunun gevşemesine neden olur. Bu da sindirimi yavaşlatarak gaz birikmesine yol açar. cayır cayır osururlar, vrak vrak geğirirler. hiç feminem değil.)

2- yürüyüş stili (el belde, göbek önde. penguen gibi yürüyolar arkadaş. kutuplarda günün doğuşunu seyrediyoruz sanki.)

3- ağız sağlığının bozulması ( tükürük sıvısındaki ph düşüklüğüyle ağızda mikroorganizmaların çoğalması; akabinde diş çürümesi, ağız yaraları, kötü koku... karınla öpüşemiyorsun yahu.)

4- aşerme ( gecenin en şer saatinde beş para etmez gıdalar için sürekli arıza çıkarrlar. ister istemez eşinizden soğursunuz.)

5- çok yemek (homini gırtlak beslenmeleri kadınların kibarlık olgusuna aykırı. aşırı yiyorlar, panda belgeselinden farkı yok.)

6- ayaklarının büyümesi (doğuma yaklaştıkça ayaklar 2-3 numara büyür. ayak fetişistiyseniz tek başına aldatmak için nedendir.)

7- şişlikler, aşırı kilo artışı ( göğüs ucu, göbek deliği, karın, bilek gibi dişiliği bariz kılan seksi vücut parçalarının erkeksi hal alması kötü görüntü gerçekten. adeta yürüyen damacana. el insaf , testosteron salgılıyoruz. göz başka kadınlara kayıyor.)

8- empati duygusunun körelmesi ( gecenin 2 sinde boza aşeren kadınları duydum, o saatte kocanı sokakta tinerciler bıçaklasa ne yapcaksın? saçmalık.)

hekim kimliğimle çok daha faktör sayardım lakin %90 ınız okumayı sevmediğinizi için bilimsel makalemi sonlandırıyorum. bilgiyse bilgi, gerçekse gerçek.

her şeyden önce hamilelik sürecini objektif olarak incelerseniz eşini aldatan erkeklerin aslında yanlış yapmadığını, hatta ve hatta etkiye-tepki felsefesini uygulayıp gayet normal davrandıklarını idrak edebilecek kapasiteniz olduğunu düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar