bugün

kaan tangöze nin karısını aldatması

isteyenin istediğini siktiği günümüz şartlarında üç bakımdan rahatsız olduğum durum.

1. Erkek ile kadın arasındaki farklar, erkeklerin her olayda birbirinin arkasını kollayabilmesi cidden ilginç. Bu olayda kadınlar bile hayranlıklarından gözleri kör olduğu için neredeyse adamı destekleyecekler. Kadın aldatsa kim bilir neler diyeceklerdi. Kendileri de belki aldatılmış tipler olmalarına rağmen. işte garibanın garibana zulmü, kadının kadına düşmanlığı.

2. Karısını, çocuklarının annesini göz göre göre rezil etmenin raksıtarlığın fıtratında olduğu düşüncesi. Raksıtarlıkta belki ama sen raksıtar değilsin kaan bey. Ortadoğu bataklığında türkiye diye bi ülkede ergenlerin göz bebeğisin sadece.

Kaldı ki raksıtarlık, iyi futbolculuk, iyi oyunculuk bunları gerektirmez. Bundan bin kat repütasyonu yüksek, fiziği tipi yüksek, trilyonlar kazanam futbolcularda, oyuncularda neden tek eşlilik olabiliyor da sen götünü sıkamadın. Olabilir sıkamayacaktın neden evlendin neden çocuk yaptın onları da geçtim neden göstere göstere karını rezil ede ede yaptın.

3. Bu konudaki ikiyüzlülük. Bunu kadın yapsaydı anneliğinden girer orospuluğundan çıkardınız. Ha sana göre normal olabilir. O zaman diyeceksin ki "arkadaşlar ben ahlaki değerlere, verdiğim söze saygısı olmayan bi insanım. Ben göz göre göre aldatabileceğim gibi çocuklarımın annesi de beni gözler önünde boynuzlayabilir, sanane". O zaman tamamdır. Ama bi önceki entryn bakire olmayan kız başlığında "asla evlenmem evlenen gavattır" olmayacak. Yani gözünüz fanboyluğunuzdan ötürü kör mü oldu yoksa dürüstçe her konuda görüşünüz mü bu buna da bi karar verin.

Sanane özel hayat diyenin kalbini kırarım. Bilirsiniz gıybete bayılırım. Mahalle karısı gibi dedikodumu da yaparım.