bugün

kaan tangöze nin karısını aldatması

Konserlerinde esrarlı sigaraların ateşlenip, hapların elden ele geçtiği, konser sonrasında kulis kapısında 'ayy n'oolur beni bi gösterin onlara' diyen salakların çokça doluştuğu, kapısına kevaşelerin yapıştığı bir adamdan şaşırtmayan davranıştır.
Adam sarhoş, adam dumanlı. Zaten 'sarhoştum hatırlamıyorum'a yatacak bu belli.
Kadın kadının her daim düşmanı ve yıkıcısıdır, havada karada her fırsatı kollarlar bunu da unutmayalım. Adamla düşüp - kalkan nedir abiler? Özgürlüğünü yaşayan kadın mı? Yoksa araya kaynak yapan o.ospunun önde gideni mi?

Bu ülkede özgürlük anlayışının seks ve rahatça itişmek olduğu olayı da çok gülünç. Bu kadar mı hayvan soylu olunur bi alemde?
Savaştan bahsedilecek olsa: 'Yunan'ın karısını, Rus'un karısını na bööle, bööle' nefsiyle yaşayan yaratıklar çokça var bu ülkede, kendi ülkesinin bacısına her daim vurmak için de fırsatı kollarlar, mahalle aralarında kimin kocası gitti, kim verdi - verecek hemen istatistiğini çıkarırlar. Bu işler zaten onun aynasıdır. Daha savaş sözüyle top - tüfeği kapıp koşacak olana rastlamadık, önce sokuşacak bunlar; ipten ve kazıktan kurtulmuş soysuzlar!

Memleket meselelerine gelince : Herkes olanın bitenin zaten farkında. ister zitler, ister zitlemez, e bundan da sana ne?
Toplum bölüne bölüne nerelere üfürülmüş, dolayısıyla da kimler kimleri si.miş?
Kızlara, eşlere, o'na - bu'na her fırsatta lâf sokuşturacağınıza siz isterseniz buradan bi başlayın hacılar, sayın cavcavlar.

Haydi selâmetle...