bugün

the good wife

kaliteli bir dizi zaten arkasında ridley scott ve rahmetli tony scott var. yanlız hukuk draması değil çok daha fazlası bu dizi insan kendini kaptırıyo bir ara evde objection your honor diye diye gezer olmuştum. sadece ana karakterler değil ara ara diziye dahil olan karakterler de çok iyi yazılmış.

--spoiler olabilir--

alicia florrick, muhtemelen dünyanın en uyuz çocuklarına sahip üstüne bir de kocası olacak peter ve anası jackie ile uğraştı en başta will'e gidecekti ne çekti bu uyuzların derdini.
will garder, nam ı diğer chicago'nun en gözde yedinci bekarı. özellikle dördüncü sezonda çok yakşıklıyıdı keşke sonu öyle olmasaydı.
diane lockhart, türkiye'de yaşasa kesin chp'li olurdu. fazlasıyla idealist birisi köpeğinin adı bile justice. bireysel silahlanmaya karşı ama hoşlandığı adam bir oda silahı olan cumhuriyetçi bir kovboy.
kalinda sharma, başta gizemli ve cooldu ama kocası olaya dahil olunca saçmalamaya başladı. bu yüzden diziden ayrılması iyi oldu bence. zaten aynı komşumuz döndü abla gibi giyiniyodu. işinde başarılıydı ama özel hayatında yaptığı en iyi şey ajan lana'yla sevişmesi oldu ben olsam bende sevişirdim.
cary agos, başlarda gıcık geliyodu ama zamanla olgunlaştı iyi bir avukat.
favori avukatlarım elizabeth tascioni ve patty nyholm. diziye çok az dahil olmalarına rağmen benim en sevdiğim karakterler keşke çok daha fazla dahil olsalar özellikle patty hamileliğini ve çocuğunu her seferinde davaya dahil etmesini bildi en çok bu ikiliye güldüm.
hakimler için kısaca:
https://www.youtube.com/watch?v=NZlT8g20FLo

--spoiler olabilir--