bugün

zevk için sevişmek haramdır

Benzer tezlerde bulunan diğer kişilik için;

(bkz: sigmund freud)

Edit: hadi bakalım..
Oğlum siz yavşak mısınız? Bu entry tamamiyle bilgi içerikli bir entry olma özelliğine sahip bir entry. Farkında mısınız? Bakın oğlum sizi harbiden sikerim. Bugün okul yok diye sabaha kadar sözlüğü istila ediyorsunuz. Bi Siktirin gidin oğlum.

Bilip bilmeden yok islamcı yobazlar şöyle böyle...

Lan sikik bu freud denen adam batı dünyasının en büyük düşünürlerinden biri. O çok sevdiğin batının vazgeçilmez adamı...

Be amını, götünü, ağzını, yüzünü, kanını, ölüsünü, dirisini, canını, malını, mezarını, taşını, elini, ayağını, zihniyetini, beynini ve bilimum seni ilgilendiren her şeyine soktuğum, çıkardığım, kerkindiğim cahil embesil oku lan oku hayvan oğlu hayvan! Oku da öğren. Bakınıza tıkla da oku amcık seni. Ne sike verdik o bakınızı?

Tabii ayrıyetten burada sözlük okuyuculardan - eğer varsa ki herkes zaten yazar ve yazarlar dahil bir okuyucu potansiyeline sahip değil o ayrı - teker teker olmak üzere hepsinden özür diliyorum.
Esen kalın.

Edit2: sabah oldu amına koyim sabah. Bana ikinciye entry editletiyorsunuz. Özel mesajla birkaç kişi sordu "hangi teorisi paralellik gösteriyor" diye.

freud;

--spoiler--

Seksin üreme dışında yapılması sapıklıktır.

--spoiler--

Insanlar dışında sadece Yunuslar ve Bonobo Şempanzesi zevk için seks yapar. Daha da meraklısı için freud'u okumanızı tekrar tavsiye ediyorum.

Edit3: hepimiz potansiyel birer sapığız.