bugün

doğum sigortası

anne adayları için hamile olsanız da olmasanız da özel hastanelerde yapacağınız doğumlarda %50-60'a kadar indirim sağlayacağınız yeni bir sigorta türüdür. doğum sigortası anne adaylarının özel hastanelerde yapacağı masrafları neredeyse yarı yarıya indirir. doğum ücreti, hamileyken yapılan testler, bebeğin ilk testleri, doktorunuza gittiğinizde ödeyeceğiniz muayene ücretleri, özel hastane oda ücreti, refakatçi ücreti gibi bir çok masrafınızı bu sigorta sayesinde karşılayabilirsiniz.

özellikle ankara ve istanbulda yaşayan anne adayları için çok çok avantajlı bir sigortadır. çünkü ankara ve istanbul illerinde anlaşmalı özel hastane sayısı çok daha fazladır. doğum sigortası anne adayının bütün masraflarını karşılamakla kalmaz bir de bu masrafları taksitli ödeme imkanı da sunar. biliyorsunuz ki özel hastanelerde çoğunlukla ücretin tamamını ödemek zorunda kalırsınız tedavilerden sonra. ancak bu sigorta sayesinde masraflarınızı 9 taksit'e kadar ödeme imkanınız da olacaktır.

hastanelerle, doktorlarla ve doğum sigortası ile ilgili geniş bilgiye sahip bir firma isterseniz https://www.sagliksigortalari.net 'i önerebilirim size.