bugün

gelecekteki sevgiliye not

malum kış ayları geldi, ben 365 günlük bitmek bilmeyen bir hevesle gribim.

yıl olmuş 2015; ayaklarıma şu pofuduk hayvanlı şey(?) leri geçirmeyip hala çetik giydiğimi bilmiyorsun. O çoraplara pijamanın paçasını soktuğumuda öyle..

Evet eski kafalıyım biraz. Sevmelerim de esi kafalı...

bazen şeker gibiyken, bir anda kendi kendime şaşacak bir cesaretle heyheylenmemin ruh halimde elbet bir tanımı vardır, ben adını bilmiyorum. Sen bil. Sonra bütün eczacı tavırlarınla oku reçeteyi, minicik bir öpücüğün kafi geleceği gerçeğini unutma.

Yanımda ol, salağımdır biraz, belki çocuk hala. Ama ne yaparsam yapayım gelebileyim yanına, senden bir şeyler saklamak zahmetine girmeyeyim. Sevmem öyle gizli kapaklı şeyleri. Bırak alabildiğine dürüst olayım ve bileyim ne olursa olsun dürüst olacağını.

Dünyanın en büyük yanlışını da yapsan ve bu yanlış çok büyük bedellere de sebep olsa bileyim dürüst olduğunu.

Başta da söyledim ya gribim; sen bana mandalina soysan, ben sana tuvalet kağıtlarını burnuma tıkayıp şebeklik yapsam. Evet verdiğim örnekten de anlayacağın gibi salak olmamın yanında pisim de biraz.

Yolda yürürken sana "nanik" yapabilme rahatlığında olsam mesela, utanmasak insanların "garip" bakışlarından. Elimizde simit yerine süt mısırla binsek vapura, uzattığımda benimkinden de ısırsan. Zaten güzel olsa süt mısırı paylaşmayacağımı bildiğin için " aşkım ben yerim senin kini de" desen . En olmadı " at istersen sevmedin sen onu" diyebilcek kadar tanısan mimiklerimi.

Sonra dursak bir midyeci tezgahında, bol limonlu birer midye yesek, limonlar süzülse parmaklarımızdan biz utanmasak, ortalığı dünya yanmışcasına velveleye vermesek ufak bir şişe suya bir ağacın dibinde yıkasak ellerimizi.

Sonra öpüşsek utanmadan; sen benim böyle cesur konuştuğuma bakmayıp utanacağımı bilsen...

Bir şiir okusak gecenin karanlığına nazım dan, olmadı güzel bir şarkı tuttursak rüzgarın ritmine.

Elimi tutsan, parmaklarımı katlasam avuçlarında. Katlasam sevinçlerimi huzuruna.. Sevsensenli benli cümlelerden uzak. Sevsek biz e dair her şeyiyle...

Zor dimi sevgili? Biliyorum geç bu vakitler istediklerimizi karşılıklı satranç tahtasına dökmek için.. Biliyorum inancımız kırık ikimizinde.

Nerdesin bilmiyorum ama geleceğine inanmak dudaklarımın kenarında minik bir tebessüme yeterli geliyor işte.

Tanı henüz gelmeden; eski kafalı sevmeleri ile, salak, pis ve çocuğum işte...