bugün

son ders aşk ve üniversite

ferhan şensoy 'un her zaman ki güzelliğini yansıttığı film. senaryo öğrenciler arası diyaloglarda özellikle aşk sahnelerinde biraz yavan fakat işin içinde ferhan şensoy'un olduğu sahneler son derece başarılı. izlenebilinecek, keyif alınabilecek bir türk filmi.

--spoiler--
film içinde komedi unsurları barındırsada siyasal yönüyle ön plana çıkma arzusunda. ferhan şensoy son günlerini yaşayan sosyalist bir prof. olarak insanı oldukça etkiliyor, kendini oynamış gibi geliyor bazı noktalarda. oyunculuğuyla kendinden bir şeyler katmış senaryoya, onu inandırıcı kılmış.

kampüsistan ekibi filmde yerini almış, diziden kesitler izliyoruz gibi gelebiliyor yer yer. durul bazan kartlaşmış öğrenci rolünde biraz klişeye yakın espiriler yapsada komik sıfatı ile işi götürüyor diyebilirim.
--spoiler--

benim için keyifli bir filmdi ama bazı insanlar sıkıldı ve çıktı *. sinemada bile "sosyalizme" karşı oldukları açıkca belli olan bazı dingil izleyiciler sürekli aptal aptal yorumlar yaptılar kafalarına göre, boş işler olarak adlandırdılar filmde yapılan fedakarlıkları.

ferhan şensoy'u takip eden , seven ve "anlayan" herkesin keyif alacağı bir yapım çıkmış ortaya.tebrikler.