bugün

ingiliz kızları

Şimdi 6 aydır ingilterede yaşayan ki, uzun süre daha yaşayacak gibi duran biri olarak kendimi yorum yapmaya ehil görmektedeyim..
Fizik: ne tarz kızlardan hoşlandığımızı göre, güzel bulup bulmamak size kalır.. Ama yurdum iyi aile çocuğu erkeklerinin (ben çok iyi bi aile çocuğuyumdur misal ) kesinlikle hayır diyemeyeceği, kısmen sarışına kaçan beyaz ten ve renkli göz!! Bazen de kısmen hafif kumrallık. Şahsen benden bu konuda puan alabiliyorlar!! Ancak, devamlı spor yapmalarına rağmen, balık Etleri eksik olmaz. Buda iyidir sonuç olarak..
Not: Bu tatil beldelerindeki kırolardan bahsetmiyorum, onlar için nefes alıp veren yada yakın bir zamana kadar nefes alıp vermiş herhangi biri bir dişi, yeterlidir.

Giyim kuşam: Öncelikle söyleyim ki, bu konuda Türk kızlarının eline su bile dökemezler.. Türk kızları, çok daha az makyaj, güzel bazı aksesuar kullanarak blue jean ve converse ile bile kendilerini olduklarından güzel gösterebilirler. ingiliz kızlar, suratlarına bir surat çıkacak kadar makyaj yapıp, kız mevsiminin ortasında giydikleri mini elbiselerle bile kendinlerimi olduklarından çirkin hale getirebilirler.. ingilizce tabir ile söyleyelim, büyük bir kısmı "rough" tur efendim
Not: Bu tatil beldelerindeki kırolardan bahsetmiyorum, onlar için nefes alıp veren yada yakın bir zamana kadar nefes alıp vermiş herhangi biri bir dişi, yeterlidir.

Sosyal ilişkiler: Bunu kızlar seviyesine indirgemenden, genel inceleyebiliriz. ingiliz'ler dünyanın hemen hemen en kibar insanlarıdır. Birinin ayağına basın, döner sizden özür diler. Sorduğunuz her soruya ilgi ile cevap verirler. Verdiğiniz herşeye karşılık kesinlikle teşekkür ederler.. Ben ingilizce de , bir restaurantta kaba hali ile Nasıl sipariş veriliyor , bilmiyorum!! Kabalık onlardan , o kadar uzakta.. Güleryüzlüdürler.. Bu sizde, bana asılıyor izlenimi sakın uyandırmasın, yolda gördüğü herhangi birine selam verirler.. Bu konuda pozitifiz yani..
Not: Bu tatil beldelerindeki kırolardan bahsetmiyorum, onlar için nefes alıp veren yada yakın bir zamana kadar nefes alıp vermiş herhangi biri bir dişi, yeterlidir.

Genel: ingiliz bir kızın hayatta iki büyük amacı vardır.. Serbestte ve zıbarıncaya kadar içki içmek, büyük gözükmek.. Tabi ingiltere'de hayat sanıldığı kadar kolay değildir, hani para düşünüldüğü gibi ağaçta dağıtılmıyor. Yani ingiltere'de ortalama bir hayat sürebilirsiniz, ama bunun bi tık üzerine çıkmak kolay değildir.. Dolayısıyla, orta tabakaingiliz aileleri(alt tabaka bir ingiliz aile yoktur, onlar genelde göçmendir) kızlarını erken yaşta çalışmaya gönderirler , 15-16 yaşında kızlar barlarda çalışmaya başlarken, bu bizim tatil belediyesindeki yengen vizesi ile buraya gelen Kürtler orada devreye girerler.. Pakistanlı ile senden benden müslüman, Iraklı Kürtlerde dağdakinden daha PKK'lı olan bu herifler bir anda Türk olup bu kızlara yazılmaya başlarlar.. ingiliz kız isin bu bir veli nimettir çünkü, bedavaya içki ısmarlayabileceği birini bulmuştur.. Yüzüne bakmaya kıyamayacağınız bu kızlar , bizim bu heriflerle öyle aktivasyonlar yaparlar ki, mideniz kaldırmaz.. Hani yanlız birşey var ki onu atlamayalım, yasal olarak kızın 16 yaşından büyük olması gerekir ki , buna genellikle dikkat ederler.. Hani işkenbeleri kaldırır yavşakların, ama yasadan korkarlar işte.. Tabi bu dediğim kırolarda büyük bi orana tekabül ederken ingiliz kızlara belli olmaz.. Bu tarz tiplere hatırı sayılır seviyede Yüz vermeyen miktar mevcuttur..

Sonuç: ingiliz kızları iyi, hoş ve güzeldirler.. Kibardırlar.. Ancak sonucunda ingilizdir, bütünüyle farklı bir kültürdür.. Bu sebeple şahsi kanaatim, arkadaş olarak iyi, ilişki olarak benim Meshebimin bi tık üzeridir efendiler..