bugün

çilek kokusu

Absürdlükleriyle, saçmalıklarıyla, saflıklarıyla son zamanlarda bende takıntı yaratan dizi.

Şu aralar kendi gönül meselelerime paralel paralel salaklıkların at koşturmasının da etkisi var tabi. Yalnız anlamadığım bir şey var:

Aslı Burak'a aşık, Burak da Aslı'ya. Ama Burak'ın ailesi, Aslı'yı hizmetçi kızı gördüğü için, bu iş olmaz demeye getiriyor metin yazarları. Olay örgüsü bunun üzerine kurulu.

Fakat bu arada Volkan da (Burak'ın kuzeni), Aslı'ya deli gibi aşık. Onun düşüncesi ise şöyle: Aslı evet desin hemen evlenelim.

Bu arada Volkan, Burak'ın ailesinin, yani Aslı'yı hizmetçi kızı olduğu için asla istemeyecek ailenin amcaoğlu. Yani Volkan'ın Babası ile Burak'ın babası abi kardeş. Üstelik ikisi de aynı aile şirketinin sahibi.

E amına koduğumun senaryo yazarları; bir hizmetçi kızını, zengin bir ailenin babası oğluna yakıştıramazken, aynı babanın zengin erkek kardeşinin oğlu nasıl oluyor da aslı istesin hemen evleniriz diyebiliyor lan? Mal mısınız siz, yazdığınızı hiç mi okumazsınız? Böyle bir mantık hatasını kocaaaa ekibinizden bir kişi bile bu salaklık nasıl oluyor demez mi?

Maloğlumal dizi işte ama bazen insanlar cesetlerin oraya buraya saçıldığı, ortalığın kan gölüne döndüğü tren, araba kazalarını izlemekten gözlerini alamazlar. anlaşılan o haldeyim.

Çıkarılması gereken ders: Türkler pop müziği, korku filmi ve tv dizisi yapmasın.