bugün

rte yi aldatan unsurlar sıralı tam liste

sevgili dünya liderimiz, güzel insan, başganımız sayın recep tayyip erdoğan 15 yıldır hayatımızda.

evde, işte, uykuda, tatilde...onun ismini duymadan, açıklamalarına tanık olmadan geçirdiğimiz bir tek gün yok.

işte bu güzel insanın, memleket için çalışırken, zaman zaman kandırılmış, aldatılmış olduğuna da tanık olduk. bazı şer odakları sürekli aldattı dünya liderimizi, aldatıp mağdur etti. hem onu, hem bizleri.

işte sayın dünya liderimizi aldatan ve dolayısıyla da bizleri de aldatmış sayılan bu şer odakları;

1-)nedmeddin erbakan: evet, şaşırmayın lütfen. sayın dünya liderimizi ilk kandıran, ilk aldatan hocası erbakan'dır. 90'lı yıllarda erdoğan'a neler vaad etti, ama hiç birini gerçekleştirmedi. buna rağmen dünya liderimiz, büyük insan erdoğan, erbakan öldüğünde evine gidip kuran okudu.

2-)turhan çömez: erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden biriydi, erdoğan ona danışır, fikirlerini alırdı, sonra ergenekoncu çıktı, ülkeden kaçtı, hala piyasada yok. nerede? ingiltere'de. anladınız siz onu.
görsel

3-)osmanlı arşivi uzmanları: fransa'nın ermeni yavşaklığı üzerine açıklama yapacak olan dünya liderimizi kandıranlardan biri de bunlardır.
sayın erdoğan fransa'ya kanuni'nin fransa kralına yazdığı mektup ile ayar verecekti, ama bu arşiv uzmanı lavuklar erdoğan'ın eline o mektubu değil, başka bir mektubu verdiler ve dünya liderimizi aldatarak küçük düşürmek istediler.
görsel

4-)paralelciler: sayın dünya liderimizi en çok kandıranlar bunlar.
evet, ergenekon dediler, balyoz dediler. başkanımızı aldatıp, orduyu güçsüzleştirdiler. kumpas kurdular, 17/25 aralık iftirasını tertiplediler, gezicilere, çapulculara destek verdiler.
görsel

5-)kabataş'ın sözde mağduru: bu da bir paralelci tertibi aslında, ama ayrı bir maddede işlemek gerek. evet, kabataş'ta üstü çıplak, deri eldiven ve pantolonlu 50 kişi tarafından darp edilip, tacize uğradığını söyleyen kadın. ne yazık ki dünya liderimiz bacısı gibi gördüğü bu kadının söylediklerine de inandı, ama görüntüler ortaya çıkınca nasıl tezgaha getirildiğini anlayarak üzüldü.
görsel
görsel

6-)zekeriya öz ve tayfası: erdoğan'ın en güvendiği isimlerdi bunlar. ama onlar da ihanet sürecinde rollerini aldılar. ulan bunlara kendi öz zırhlı mersedes'ini tahsis etmişti dünya liderimiz. ford taunus ile geziyordu zekeriya öz, erdoğan sayesinde mersedes'e bindi. bu kadarı da ayıp amk.
görsel
görsel

7-)mit: evet evet, mit. belki de dünya liderimizi en çok kandıranlar bunlar. tırları falan bayırbucak türkmenlerine gönderiyoruz dediler en son, ışid'e göndermişler meğerse.
görsel

8-)pkk ve hdp: bir diğer tehlikeli kandırıkçılar da bunlar. sayın dünya lideri bunlar için halkı karşısına alıp açılım yaparken, kürtler için türlü türlü kıyaklar yaparken, bu yavşaklar silah ve mühimmat depolamışlar.
görsel
görsel

9-)obama: bu lavuk da kandırma ve aldatma konusunda master yapmış adeta. mısır olsun, suriye olsun, kuzey ırak olsun neredeyse tüm konularda kandırmış dünya liderimizi.
görsel

işte görüyorsunuz.
bir insan iyi niyetli, saf olmaya görsün. şer odakları tarafından hemen kandırılıyor, aldatılıyor.
milletine güvenmekten başka bir hatası olmayan, gücünü milletten alan dünya liderimizin bu kadar çok kandırılması normal değil belki, ama bu tertipler aslında onun ne kadar saf, ne kadar temiz biri olduğunu ortaya koyuyor.

ben temiz adama güvenirim arkadaş.
aldatılan, kandırılan adam temiz adamdır, içinde fesatlık, kötülük yoktur.