bugün

son yıllarda türkçü sayısında artış olması

Eğ binlerce yıl geçmişi olan bir milletin binlerce yıldır sahibi olduğu topraklarda birileri çıkıp sürekli Türklere bütün tarihi gerçekleri inkar edip yok sayarak sürekli şekilde saldırırsa Türk milletinin özüne daha bağlı hale gelmesi gayet doğaldır!

Ayrıca sürekli Türk yoktur, Türk diye bir millet yoktur vs. dedikçe insanlar tarihi geçmişlerini daha fazla araştırmaya ve bilgi sahibi olmaya başlarlar! Bir Türk kendi tarihini öğrendikçe Milletine hayranlığının artması kadar doğal bir olay yoktur!

Alman olsan ırkın zamanında 100 milyona yakın insanın ölümüne direkt ve dolaylı neden olmuş!

ingiliz olsan, ingiliz kolonilerinin yaptığı katliam, kölelik, sömürü vs ortada! Bu durum Osmanlı ile kıyaslanamaz! Örneğin Osmanlı'nın kaybettiği Balkanlar vs O gün çok iyi şartlarda olduğu gibi bugün de günün şartlarına göre iyi durumda olmuştur. Ancak Çek Cumhuriyeti gibi Almanya, Rusya vb. idaresinde olan ülkeler AB üyesi olduğu halde hala sürünmekte. Balkanlarda Sırpların yaptığı katliamı bir yana bırakırsan genel durum mükemmeldir! Ancak ingilizlerin Madenlerine vs el koyup sömürdüğü Afrika vb. ülkelerde insanlar içmeye su dahi bulamıyor, günde 1 dolara elmas, Altın madeninde çamur, siyanür vs. içerisinde geberiyor!

insanların daha dokuma kumaşı bilmediği, Avrupa'da hayvan kürkü ile dolaşılan yıllarda barbar, Çoban, Göçebe vs. diye aşağılanmaya çalışılan atalarımızın 15-16 yaşında bir prense altın iplik üreterek zırh işleyip saf altından kıyafet yapacak zekası, medeniyeti ve olanakları varmış (BKNZ: "Altın elbiseli Adam")

Yer yüzünde Türkler dışında 2000 yılı aşkın süredir kesintisiz devlet/imparatorluk vs. kurarak her daim aynı millet ismi ile devam etmeyi başarmış başka bir ırk daha yok!

5000 yılı aşkın tarihin tamamı onur, şeref, zafer vs ile dolu! Kore savaşı gibi zorla götürüldüğümüz ve hiç alakamız olmayan bir savaşta dahi akla hayale sığmayacak kahramanlıklar yaparak tarihe geçen milletiz!

Daha dün ingiliz yönetiminde olan, işgal edilmiş Toprağımız Kıbrıs'ı bütün baskılara rağmen herkese meydan okuyup 7 günde geri aldık! (Burada da onlarca kahramanlık var)

90 sene önce dünyanın en güçlü ülkelerinin tamamı ile aynı anda savaşıp, Çanakkale, Kurtuluş savaşı gibi savaşlarda hepsinin madara ederek bu topraklardan defetmiş zafer üstüne zafer yazmış ve bütün dünyanın saldırdığı bu topraklarda bir de üstüne tekrar bir devlet kurmuşuz! Ki devleti Kuran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK son yüz yılın adamı seçilmiş, dünyada bütün milletlerden saygı gören, dünyada bütün liderler, bilim adamları vs tarafından hayranlık duyulan bir lider olduğu gibi başardıklarını başarabilmiş bir insan, bir emsali daha yok! Defalarca canına okuduğu en büyük düşmanları dahi kendisinden hayranlıkla bahseder!

Osmanlının 16. YY sonrası çöküşünün saymazsak, Öncesi Dünyanın çağ atlamasına neden olduğu gibi çok gelişmiş bir imparatorluktu!

Çinlilerin tarihi baştan aşağı Türklerle dolu! Selçuklu, ilhanlı, Temur Hanlığı, Göktürkler, Hunlar vs derken insanlık tarihinin her bir sayfasında kesintisiz adı geçen tek milletiz!

Haliyle insanlar bu tarihi öğrendikçe kendi milletine hayranlık duyması çok normal! En iyi getirisi de bugünlerde iyice zıvanadan çıkmış cahil, bağnaz, yobaz birer zombiye dönüşmüş halkımı tarihini ve milletini tanıdıkça dönüştüğü bu şuursuz koyun halinden vazgeçerek aslı olan, binlerce yıl simgesi olan Kurtlar gibi zeki, hür, cesur, bağımsız, mücadeleci bir canlı olmayı öğrenecektir!

Gazi Mustafa Kelam ATATÜRK Tarihini, Milletinin tanımanın önemini sürekli şekilde belirtmiştir!

“Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, her şeyden evvel Türkiye'nin istikbaline, kendi benliğine, milli an’anelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir.” (1 Mart 1922 TBMM açış konuşmasından)

- TARiH yazmak, TARiH yapmak kadar mühimdir. Yazan yapana sadık kalmazsa, değişmeyen HAKiKAT, insanlığı şaşırtacak bir hal alır.

- TARiH hayal mahsülü olamaz. TARiH yazarken GERÇEK OLAYLAR'ı bulmaya çalışmalıyız. Eğer bunları bulamazsak, meçhuliyeti ve bu noktada bilgisizliğimizi itiraf etmekten çekinmeyelim. Biz daima hakikati arayan ve buldukça, ve bulduğumuza inandıkça ifadeye cür'et gösteren insanlarız. (1)

- TARiH'i yapan akıl, mantık, muhakeme değil; belki bunlardan ziyade HiSSiYAT'tır. Düşmanlarımızın hakkımızda uzun asırlarla tekasüf eden hissiyatını, yalnız bugünkü hadiseler ile silebileceğimizi zannetmek, hakikati ifade etmek olmaz. (2) (15.3.1923)

- Evvela millete TARiH'ini, ASiL bir MiLLET'e mensup bulunduğunu, BÜTÜN MEDENiYETLERiN ANASI olan iLERi bir MiLLET'in çocukları olduğunu göstermeliyiz. (3)

BÜYÜK DEVLETLER kuran ECDADIMIZ, BÜYÜK ve şumüllü MEDENiYETLER'e de sahip olmuştur. Bunu aramak, tetkik etmek, TÜRKLÜĞÜ CiHANA BiLDiRMEK, bizler için bir borçtur!.. TÜRK GENÇLiĞi, ECDADINI TANIDIKÇA, DAHA BÜYÜK iŞLER YAPMAK iÇiN KENDiNDE KUVVET BULACAKTIR.

- Büyüklüğüne ve üstün kaabiliyetlerine inandığım TÜRK MiLLETi'nin GERÇEK TARiHi'nin yazılmasını, sağlığımda görmek istiyorum. Onun için sizleri yoruyorum, beni bağışlayın. (4)