bugün

yazarların polislerle yaşadığı anılar

Bu sabah saat dört buçukta gaziantep'in Nizip ilçesine indim iş için. işim saat tam dokuz buçukta başlayacaktı.

En azından bir kaç saat uyurum diye atladım taksiye öğretmen evine dedim. Oteller ne idüğü belirsiz. Şansıma kapalıydı öğretmenevi. in cin top oynuyor gece karanlığında sokaklarda. Lan bi de rüzgar esiyor. Bi camiye yanaştım götüm götüm. Şöyle bi içeriyi süzdüm cık yatılmaz. Mecburen gittim merkezdeki parkın banklarına oturdum.

5 dk sonra bi ekip arabası yanaştı. Kardeş s.a. Hayırdır ne bekliyorsun burda dedi. Dedim valla memur bey avukatım ihaleye gircem bekliyorum böyle.

Meğer beni ihbar etmişler amk yfjshsjsh. Sırt çantasıyla şüpheli bi şahıs dolaşıyor diye. Kimliğimi verdim kısaca kontrol ettiler. Kusura bakmayın avukat bey deyip gittiler.

Kalktım ordan arşınladım sokakları. Patlıyorum amk sıkıntıdan. Sigaram da bitti. Bu sefer başla bi parka oturdum. 10 dk sonra bi ekip arabası daha yanaştı. Hay dedim sikeyim böyle işi. Meğer bizim daha önce gelen ekipmiş. Gel avukat bey poğaça falan alalım dediler. Bindim arabaya poğaça aldık, oturduk bi kahveye gömdük hepsini. Sonra Diyarbakırlı sarma bi sigara uzattı. Havada kaptım. Sohbet muhabbet. Kalkarken de bi hatıra fotoğrafı. Güzel bir anı oldu gerçekten.