bugün

zigavus

yaklaşık 1 ay öncesine kadar düzenli olarak kullandığım şampuandır. saçlarım hiç bir zaman çok gür ve uzun olmamıştır ancak dökülmesi her zaman can sıkıcı bir boyutta olmuştur. bir eczaneye gidip tavsiye istediğimde de bu şampuanı, biotin vitaminiyle birlikte kullanmamı önerdi. bir de şampuanın içine yine yanlış hatırlamıyorsam zigavus marka olan küçük bir bir tüp kırarak şampuanı çalkaladı.

süresini hatırlamıyorum ama 250ml lik şampuan bitene kadar düzenli olarak kullanmaya devam ettim. saç dökülmemim gözle görülür biçimde azaldığını söyleyebilirim ama yeni saç çıkarıp çıkarmadığı konusunda şüphelerim vardı. ta ki şampuanı değiştirip kimyasal maddesi az diye nude marka şampuan kullanmaya başlayana kadar. yaklaşık 1 aydır nude kullanıyorum ve saç dökülmem yine eski boyutuna ulaştı. bu süreçte zigavus kullandığım dönemde çıkan saçlarım da yavaş yavaş uzayıp görünür hale gelmeye başladı. kısacası şimdi şimdi anlıyorum zigavusun aslında ne kadar faydalı olduğunu.

nude bittikten sonra hiç beklemeden yine zigavusa döneceğim. artık değişiklik yapmamak üzere. tabiki farklı bünyelere farklı etkiler yapabilir ama eczanenize danışarak gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir marka olduğunu söyleyebilirim. kendim çok çok çok memnun kaldım.