bugün

arda kural

Az önce aslı hünel'in yanılmıyorsam kanaltürk'te yaptığı programda hastaneye yattığı söylenen tiyatro ve sinema sanatçısı. sami hazinses, bilal inci ve tomris oğuzalp gibi üstadların da zor durumda kaldıklarından bahsedildi. Tomris hanım istanbul devlet tiyatrosu müdiresiydi bir dönem. Ne yazık ki sefalet içinde uçmağa varmıştı, aramızda olmayan bütün türk tiyatro ve sinema sanatçılarımızın tini şad olsun.

Arda kural da en yakışıklı ve yetenekli türk aktörlerden biri. hastaneye yatmadan önceki son röportajında "çok geç kaldınız, artık önemi yok. Hayranlarım benim dostlarım" demiş, az önce izledim.

Hep söyledim, yine söylüyorum. Bu ülkede kansız pkk militanı, hdpli cihangir solcusu olmayan şerefli, onurlu, haysiyetli sanatçılarımız sefalet içinde bir ömür sürüyor. Arda kural'ın tedavi altında olmasına çok sevindim. Umuyorum bu zor günleri atlatır. O ulu önder atatürk ve asteğmen kubilay gibi iki türk büyüğünü canlandırmıştı, dilerim yine kendisine yakışan rollerle biz sevenlerinin karşısına çıkar.