bugün

suriyeli

son zamanlarda ülkemize akın akın irtica eden insanların genelinin uyrugu.
Evet ülkemizin çivisi çıktı, evet suç oranı arttı, zaten işsiz olan gençlerimiz bunların yüzünden biraz daha işsizlige mahkum edildi.
ama düşünüyorum. 4.5 aylık bebeğim var. ülkem o halde olsa. Bir taraftan iç savaş, diğer yandan işid manyağı ne yaparım, alırım gözümün nuru Bebeğimi beni alan herhangi bir ülkeye giderim. eminim onlar da memnun değildir evini yurdunu çevresini isini bırakıp gelmekten. ben yine düşünüyorum, eşimle iki memur kredi çekip şu evi aldık. 8 sene ödeyeceğiz. evimizı çok seviyoruz çok beğenerek aldık. Şimdi içinde bebeğimiz de var daha da keyifli her şey. Bir gün oturduğumuz semte işid gibi manyak topluluğu geliyor. Ne yapacağım. alacağım kocami Bebeğimi gideceğim bu güzel evimi bırakıp. Allah kimseyi yersiz yurtsuz etmesin. görüyorum kırmızı ışıklarda o çocukları içim acıyor.
O çocuklara acımasız gözlerle bakarken dua edin de o hale gelmeyelim. bizim gidecek bir yerimiz de olmayacak. insan ne oldum değil ne olacagim demeli. coluk çocuk sahibi olunca o kadar da acımasız olmuyor insan. evlat sahibi olmayı bekleyin daha vicdanlı olabilmek için.