bugün

lgbt eylemi yapıp türkistan eylemi yapmamak

ibne götverenlere destek olup aci çeken ıstırap çeken kardeşimize destek olmamaktır. Dün bir araya gelmişler neymiş saygı görmek istiyorlarmış. Ulan sen saygı duyuyor musun?
milletin içinde oral seks yapıyorsun.
insanların günah işlemesine bilerek sebep oluyorsun. Şimdi diyecekler onlar da bakmasın şakirt seni yobaz seni diyeceksiniz bana. Bakmamak mümkün mu sizce yolun ortasında istiklal gibi bir yerde...
kardeşimiz mermiler arasında acı çekiyor birisi 31 çekmemek için kendine gay fuckbuddy arıyor. Ac susuz kalan türkler için bir şey yapılmazken götverenler için tüm ülke eylem yaptı. Senelerdir şehitler olur sesiniz çıkmaz hrand dink ölür herkes ermeni olur kürt terörist ölür herkes kürt olur amerikada ibneler öldürülür herkes ibne olur madem her şey olabiliyorsunuz turk kardeşlerimiz ölüyor türk olun!
onlar sizden ne ekmek ne su istiyor. Üstlerinde türk bayrağı var pek istemesenizde ülkemizin bayrağıdır. Hani indirdiğiniz bayrak. Hani rengini şehitlerden alan bayrak. Hani ırkımızın adında olan bayrak. Üstlerinde türk bayraklarıyla duruyorlar neden mi siz onlardan nefret etsenizde onlar bizi seviyor. Bizden yardim bekliyorlar maddi de beklemiyorlar bunu bilin. Tek istekleri dikkat çekmemiz onlara yardim edilmesi için. Bunu lütfen yapalım hepimiz bu gunlerde de türk olalım. Türklük bir şeref onlar için ne kadar şerefsizlere batsa da.
lütfen eylem yapıp dünyanın dikkatini çekelim.
edit: götverenlere dert olmuş yazarın başlığıdır.